Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NZXT Phantom 410 (Vit/Svart/Transparent)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla NZXT Chassin (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Bra chassi med mycket plats och bra kabeldragning. Det finns även finns mycket plats för fläktar och det ingår tre stycken från början. Finns små problem t ex en start knapp som är trög och fläktkontroller som inte riktigt är lätt att förstå sig på. Fläktarna är också ganska bra, även fast de låter ganska mycket på 12v.

  +Snygg Design
  +Bra kabeldragning
  +Någorlunda tysta fläktar
  +Lätt att fästa moderkort med stand offs
  +Många fläktplatser

  -Jobbigt med fläktkontroller och hur den ska kopplas ihop, en av fläktarna sitter för övrigt fast i en molex kontakt och en annan sitter fast i kontakten till kontrollern.
  -Lite litet när man ska fästa moderkortet.
  -Ganska dålig manual.
  -Plastigt
  -Dåliga fläktfilter

  Det är förövrigt ett mycket kompentent chassi som bjuder på en riktigt snygg desgin och många fläktplatser. Lite små problem när det skulle installeras, men det är det man får ta.

  EDIT: Har efter ett tag med det här chassit ändrat mig, jag tycker inte att det är så bra, det är flera problem som jag har fått. Har hittat flera problem med all den plast som klickar och har sig och låter hela tiden, tillsammans med att på knappen "buggar" sig, den fastnar och man måste pilla upp den. Det är tråkigt då man har betalt ganska mycket pengar för det här chassit, så vet inte om jag fortfarande kan rekommendera det.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket rymlig låda med möjlighet att ta bort disk-hylla för extra stora grafikkort. Tre fläktar ger mycket bra luftflöde i lådan. Hade nog fått 10 om det inte var för den dåliga manualen.

  + Bra utrymme för stora grafikkort.
  + Tre chassi-fläktar medföljer som standard vilken är riktigt trevligt.
  + Bra med möjligheten att dra kablar bakom "moderkortsplåten" så de inte kommer ivägen.
  + Fläktkontroll på ovansidan.

  - Mycket dålig/knapphändig manual. Det var inte helt självklart hur man skulle koppla in kablarna till fläktarna och stod ingen förklaring alls om vilka kontakter som var för vad. Jag fick leta några foruminlägg innan jag kom underfund med att jag kunde strunta i alla 3 pin-kontakter och bara koppla in EN av de två molex-kontakterna. Med bägge kunde jag inte styra fläktstyrkan.
  - Litet minus för luckan till 5.25 slotsen där man måste trycka in luckan i mitten till höger för att öppna. Det är inte markerat något och man måste gissa sig till det första gången - inte så användarvänligt.