Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Alcon Dailies Total 1 (30-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Alcon Linser (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.58)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Uppdatering: Drar ned en stjärna till då jag märkt att det är svårare att fokusera med de här linserna än andra typer.

  Linser som andas och inte känns som sandpapper i slutet av dagen!

  Tyvärr är dom ganska dyra, vilket drar ned betyget en stjärna. Det blir heller inte billigare att köpa dom i 90-pack än i 30-pack.

  Jämfört med Dailies behöver jag gå ned ett snäpp i styrka då de annars blir lite för starka (jag är närsynt).
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grymt bra linser. Har tidigare haft Proclear i flera år och testat premiumlinser som Acuvue Moist m.m. Inget kommer i närheten av Total 1.

  Extremt bekväma linser, kan ha dem i över 10-12-14 timmar ibland utan några problem alls. Ibland har jag glömt att jag haft dem i ögat när jag tänkt gå och lägga mig efter en 12 timmars arbetsdag. Lyckligtvis så har jag noterat detta eftersom jag sett så bra från sängen :)

  Dessa linser är något dyra, men väl värda pengarna.. Silikonmaterialet sparar ögonen och man undviker på så vis massor av sjukdomar/problem som de billigare linserna kan orsaka, ex. inväxta blodkärl (Googla "Corneal Neovascularization") jag kan inte förstå att någon vill kompromissa med sina ögon för att spara nån tusenlapp för år? Det finns MYCKET annat att spara pengar på istället för era ögon.

  Om du haft problem med linser förut så rekommenderar jag starkt att testa Total 1!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Fantastiskt bekväma! Jag har vanligtvis väldigt torra ögon men inte med dessa! Linser brukar skava efter en hel dags användande men aldrig i dessa! Synd bara att denna lins inte finns som månadslins för dom är väldigt dyra för den som vill använda dom ofta! Man får helt enkelt vänta och se! Förpackningen där linsen ligger i är väldigt liten vilket ofta gör att linsen ligger vikt och är formad därefter, nånting de borde fixa!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lite löjligt att betygsätta en lins då det är så olika från individ till individ, men dessa är de absolut bästa endagslinserna jag testat. Kristallklar skärpa. Skaver inte. Passar mig perfekt helt enkelt. Det enda negativa är priset, men eftersom de är relativt nya så lär de gå ner så småningom.
 • Ganska bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är ingen lins expert alls. Testade en gånglinser och månads linser i typ 2 veckor. månadslinserna Bioinfity som ska vara de "bästa" torkar ut mina ögon på kontoret. Dessa är så bekväma att de känns helt naturliga och att de torkar inte ut mina ögon.

  Jag har haft glasögon sedan 04 men nu är synen så dåligt -3,5 på höger 3,75 på vänster med linser att jag kan inte idrotta bekvämt.

  Blev lite lurad köpte 90 dagars för 642 kr. Trodde det var FÖR 90 dagar båda ögonen. Priset är ju patetiskt, blir tvungen att besöka min optiker igen och HOPPAS på få bättre priser eller liknande lins för mindre peng. ..
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har prövat en hel del engångslinser, månadslinser och färglinser. Dessa är de absolut bekvämaste. Känns inte som om jag har linser i. Man får vad man betalar för.

  Dailies Total 1 är en hydrogel/silicon blandning. För ögon som trivs i rena hydrogellinser kan denna siliconblanding bli geggig efter ett tags användande. Detta har inget med linsens storlek att göra, utan att ögat är känslig för materialet.

  I mitt fall blev ögonen geggigare efter ett bra tags användande, ca 1 år. Efter mycket prövande med andra linser ur samma materialblandning, valde jag att fortsätta på ren hydrogellins, då det passat mina ögon bättre.

  Dock, för dig där Dailies Total 1 funkar, så är det en toppenlins. Sitter skönt, känns inte att du har en endagslins i ögat. Släpper igenom mycket syre.

  Om det skulle handla om att linsen är svår att ta ur etc, så har det med storleken på linsen att göra, att den inte rör sig tillräckligt, dvs att den är för liten och i det långa hela då kan skapa andra problem på ögonen då den sitter för tight. Då skulle jag hellre rekommendera att man prövar en annan typ av storlek, då i en annan lins eftersom Total 1 bara kommer i en storlek.
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har använt kontaktlinser i 29 år så jag tror jag vet vad jag pratar om. Nu har jag använt den här linsen, TOTAL 1, i en månad och den är speciell.

  Först det positiva:
  + Den skönaste linsen jag nånsin haft! Jag känner den inte alls. Helt otroligt skön!
  + Även över tid så är den skön, dvs vid slutet av dagen så är den fortfarande skön, inga problem med torrhet och sånt.
  + Jag ser utmärkt med den, normalt.

  Det negativa:
  - Jag vet inte om det är tillverkningskvalitetsproblem, men cirka en gång per vecka så har jag haft problem med en lins som inte ger lika perfekt korrektion utan bilden är lite suddig. Märkligt och högst ovanligt.
  - Linsen är den svåraste jag nånsin haft vad gäller att bedöma vad som är ut och in, de borde märka dem på något sätt (Det har ju vissa andra märken)
  - Det här är en dyr lins. För dyr.

  Neutrala omdömen som kan vara av intresse:
  * Linsen är den tjockaste jag någonsin haft, åtminstone känns det så.
  * Linsen sitter ovanligt hårt mot ögat när man ska ta ut den.

  Sammantaget betyg från mig:
  Jag ger betyg 7/10 vilket är synd på den lins som är den skönaste jag nånsin haft, men när jag har återkommande problem att få perfekt synskärpa (plus övrigt som nämns under negativt) så kan jag tyvärr inte ge bättre betyg. Mitt tips till alla som tycker att deras nuvarande lins är mindre skön är ändå att testa den här, kanske är mitt problem inte allmänt.
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  skulle få 10+ stjärnor bra lins skön och så
  men för tusan 8000 / år .
  det e ju inte klokt det e 5000 mer än vanliga linser , må det finnas samma fast månads som e billigare ,
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Bästa engångslinsen som finns. Känns mer behagligt pga silikonet i kontaktlinserna. Har använt de flesta linser på marknaden. Däremot är de alldeles för dyra och inte riktigt värt priset. Ca 300 kr per förpackning. Kanske dags för en ögonoperation istället.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Skit också..skulle inte provat denna linsen.. :)))

  Har använt linser varje dag i över 20år. Ha provat Månads, dygnetrunt, endagars linser.
  Har använt CIBA Vision Dailies AquaComfort Plus något år nu.
  Men kommer att gå över till Total 1 istället.
  Med dessa linser blir man inget trött i ögonen, som är väldigt vanligt annars med linser.
  Det enda problemen med linsen är att den är enormt dyr, men det är värt det eftersom man inte blir trött i ögonen.
  Det andra problemet är att ta ut dem. De är så "våta" att det är svåra att få tag i.

  SÅ har du pengarna så satsa på dessa. Överlägset bäst linser
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket HYPE lite verkstad! Har köpt linser sedan 80-talet, bär linser enbart till fest och sport då ögat inte "orkar" något annat.
  Vad är då detta för en lins? Vid köp sa man att det kan vara väldigt svårt att ta ut linsen. Konstaterade direkt att det var MYCKET enklare att få ut linsen är motsvarande Dailies Plus då den är fastare och tjockare.

  Linsen är tjockare än alla andra jag använt --> tar mer plats under ögonlocket, trycker, blir jobbigt i längden.

  Med tanke på prislappen kan jag inte rekommendera dessa linser, en besvikelse med tanke på hypen som omgärdat linsen. Åter till Dailies Plus mao.