Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Rotel RB-1092

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Rotel Slutsteg (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Att den där lilla lådan kan klämma ur sig 2x500w 8ohm är bara helt fantastiskt. Säkert perfekt för basdrivning men har lite att önska i fullregister. Lite anemisk ljudbild i mellanregistret och något grynig samt vass diskant. Dessutom verkar den falla av i lägsta basen något. I alla fall om man jämför med Rotel RB 991.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket kraft och kontroll, blev ett helt annat ljud med denna inkopplad. Ljudet öppnade sig, detaljer kom fram och fick samtidigt mer punch och luftigare bas. Stort plus för storleken, vikten och den minimala värmeförlusten då min tv-bänk inte tillåter större steg.
 • Perfekt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Jag är otroligt nöjd med det här slutsteget. Jag betalade 11.300 för det och det driver mina beethoven utan minsta bekymmer.

  Den blir inte varm över huvudtaget, vilket innebär att mestadels av kraften går till högtalarna, där det ska vara. Jag upplever inte dålig ljudkvalitet alls, snarare tvärt om, väldigt bra kvalitet direkt det finns bra signaler att skicka.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bra kontroll, mycket kraft!
 • Utmärkt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra slutsteg! Mycket kraft och kontroll. Ljudet är öppet, rent och ofärgat. Lämnar kanske lite att önska i ljudkvalitè om man ska vara petnoga. Men det är ju om man ser till det ordinarie priset 25 000kr. Jag köpte mitt på reference audio för 15 000kr. Och då är det ett riktigt fynd! Mycket slutsteg för pengarna!
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Mycket bra slutsteg med enorm kraft. Spelar rent och transparent. Kontroll helt enkelt. Se även test test i hifi&Musik Nr. 12 December 2006.
 • Perfekt
  12 år sedan
  Uppdaterat: 12 år sedan
  Man behöver lyssna på det för att tro det, fantastisk ljudbild med mycket kraft och kontroll. Jag blir fortfarande lika förvånad varje dag....
 • Perfekt
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan
  Bra tryck. Mycket detaljer. Låter alla detaljer i musiken komma fram till mina B&W 703. Testade att spela så högt jag vågade med hänsyn till mina grannar (bor i lägenhet) och ljudet lät inte ansträngt på något sätt. Rekommenderas.