Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link TL-WN881ND

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Trådlösa nätverkskort (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  jaha tjena nu ska jag ännu en gång göra en kommentar om en produkt ! :))

  nu ska vi se. :)

  SKIT ! 1 jävla ping får den upp och ställer jag routern bredvid får den 4 i sträcken. vilket är är dåligt nog med styrkan !

  När det t.o.m har 4 sträck, får jag in 4 mbit/s när jag har 20 mbit/s , testade på telefonen som har ett sträck i wifi, och fick 19 mbit /s på min telefon

  så FET JÄVLA VARNING FÖR DENNA produkten ! sämsta skiten du någonsin kommer att köpa i så fall!
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag avråder starkt ett köp av denna produkt. Köpte den för ett par år sedan som en backuplösning ifall jag skulle vara utan ethernet-uppkoppling. För några månader sedan flyttade jag till ett internat som endast har WiFi tillgängligt, så jag installerade kortet i min stationära dator för att få internet-tillgång. Prestandan är långt under medelmåttig.

  Min första tanke är att det är AP:n (Access Point) som inte riktigt når ut till mitt rum. Den teorin stärks när jag får höra från grannar att de också upplever signalen som dålig. Vi tar upp problemet med IT-avdelningen och efter ett par månader uppgraderas våra AP över hela byggnaden. Det jag märker är att signalstyrkan är oförändrad hos mig men drastiskt förbättrad hos mina grannar. På min mobil (Nexus 5) får jag ca. 75% signalstyrka och hastigheten är utmärkt.

  Därmed bestämmer jag mig för att göra en jämförelse. Jag börjar med att göra ett speedtest med PCI-E adaptern och sedan ett med min mobil som Wi-Fi adapter via USB.

  Resultaten är följande:

  TP-Link TL-WN881ND:
  DL: 1.41Mb/s UL: 0.94Mb/s Ping: 405ms
  Nexus 5:
  DL: 42.30Mb/s UL: 29.23Mb/s Ping: 5ms

  Det finns ingen ursäkt för att ett dedikerat WiFi-kort ska prestera så här dåligt, speciellt i jämförelse med en ytterst liten antenn i en mobil. Den skulle inte vara prisvärd för ens 50 kronor. Mitt råd är att lägga lite extra pengar på en kvalitetsprodukt. Jag har nu beställt en Intel Centrino Advanced-N 6205 som jag tror ska prestera bra mycket bättre än detta kort. Jag återkommer med en recension om den på dess produktsida. Den största fördelen med Intels kort är att antennen är trådad så att den kan placeras bra samt ha avstånd från alla andra komponenter i datorn.

  Som summering, du får inte ens vad du betalar för, satsa på en bättre produkt med något högre prislapp.