Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pace DiT8030/13 320GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Pace Digitalboxar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Boxen hade stått oanvänd i ca 2 månader och hade idag varit i gång i 2 dagar. Letade upp lite nya kanaler och la till kunskapskanalen till min favoritlista och då dog boxen efter jag fått in ett 20-tal kunskapskanaler och gått in för att ta bort kanalen.

  Och Boxers support försökte med "1. Dra ut ström sladden till boxen. 2. Tryck in "P-" och "P+" samtidigt och fortsätt hålla i knapparna. 3. Stoppa in strömsladden i boxen och fortsätt trycka in ”P-” och ”P+” 4. Efter ca 2-3 sekunder säger front-panel "Keys detection. RTFS requested". Nu kan du släppa "P-" och "P+". 5. Fabriksåterställningen börjar. "

  men det kom aldrig fram någon annan text än "boot" och sedan så svartnade boxen och supporten gav upp.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Fungerar bra med bara ett fåtal hängningar, men fortfarande sjukt besviken på bildkvaliten. Pixlar och grynig bild, och enormt mycket sämre än min Miraclebox eller min gamla Topfield som jag fortfarande saknar enormt!
  On-demand fungerar, och EPG har varit 100%-ig vilket alla mina tidigare haft problem med.
  Sänker betyget pga bildkvaliten.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Första boxen jag haft som _kräver_ programkort för att spela in från kodade kanaler. Alla andra boxar spelar in strömmen så som den är och avkodar vid uppspelning, utom Pace.

  Förutom ovan egenhet stoltserar DiT8030 med en upstartstid på _minst_ två minuter. Du kan trycka på ON, gå ut i köket, koka upp tevatten och göra en smörgås och vara tillbaka innan boxen hunnit starta. EPG-uppdatering tar ibland mycket lång tid (>30 min).

  I avstängt läge klickar Boxen med ett relä-liknande ljud en gång per dag, oftast runt 19-tiden på kvällen och bilden på TV:n försvinner då i någon sekund (antennkabeln går passthrough genom boxen).

  Gränssnittet är fint att titta på men för långsamt för att vara praktiskt användbart, fördröjningen från det att du trycker på en knapp tills dess att gränssnittet svarar är minst en sekund oavsett vad du vill göra.

  Lätt den sämsta boxen på marknaden. Vi fick den gratis av Boxer, att det finns säljare som vill ha tre T U S E N kronor för den är löjeväckande.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Haft Digitalboxen i en månad nu och är mycket besviken på dom enormt sega svarstiderna. Man hinner trycka flera gånger på fjärrkontrollen innan nå't händer. Dessutom har den vid ett flertal tillfällen bara gått ner utan anledning mitt i ett TV-program och att starta om den tar ju några minuter. Använde tidigare en SAGEM box och var kanske bortskämd med de möjligheter att behandla inspelade program med att sortera i olika mappar och dessutom redigera inspelat material. Nå't liknande finns inte i denna box.
  FF funktioner fungerar nästan tillfredsställande men låser sig dock för ofta.
  Några saker dock som fungerar bra och det är Time Skift-funktionen den är en fördel mot tdigare box men i övrigt har jag lust att slänga boxen och köpa en SAgem med samma funktioner.
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Hur kan man säljstoppa en box pga buggar mm under en evighets tid för att sedan gå ut till marknaden med en box som inte är ett dyft bättre?

  Jag har haft min box under några dagar och håller på att bli galen på kuppen.. Det är exakt så som föregående inlägg beskriver, hänger sig i tid och otid, seg är bara förnamnet och undertexter som inte går att stänga av mm mm. Korrupta inspelningar? Javisst!

  Saken blir ju sedan inte bättre av att Boxer (som levererat mitt dryga exemplar) skyfflar över ansvaret till tillverkarens kundtjänst för reklamation, ett ställe som helt uppenbart har försatt rösten (som glatt meddelar att man behåller sin plats i kön) i en evighetsloop. Nä nu åker boxen tillbaka och imorgon säger jag dessutom upp abonnemanget till förmån för parabol och beprövad box! Smart jobbat Robert...?
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är mycket besviken och missnöjd. Efter några månader med denna box och efter att förgäves väntat på uppdateringar som löser basala problem som missade inspelningar, sega menyer, icke fungerande time-shift etc etc är jag starkt benägen att kassera boxen och plocka fram min gamla Sagem som varit en trotjänare men som tyvärr saknar HD. Det är för mig en gåta att Boxer kunnat släppa en sådan usel produkt. Testkör de inte prylarna innan de börjar sälja dem?
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft boxen i nästan två veckor nu och kan konstatera att den är väldigt seg i menyerna och i uppstart (över 1 minut). Om du t.ex. ska navigera i biblioteket hinner du ofta trycka en gång för mycket innan boxen reagerat. Den är generellt långsam i alla kommandon. Man får verkligen pröva sig fram i kommandona retur eller exit fungerar inte för att gå ur menyn då får du trycka på TV istället. Boxer menar att det är så mycket som skall laddas upp hela tiden men det finns ju konkurrenter som fixar detta. Farten är som en 10 år gammal dator. Håller med om det dåliga utbudet på SVT play. Här släpper man en box som inte är färdigutvecklad och de helt nödvändiga uppdateringarna lyser med sin frånvaro.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har haft boxen i ca 1 månad och är grymt missnöjd.
  När man gör paus i ett program eller tittar fördröjt så hoppar den till live när det blir ett nytt program.
  Den ska ju ha en buffert på 3 timmar om boxen varit på samma kanal så länge men det funkar sällan att backa tillbaka längre än det program som visas för tillfället.
  Kanallistan där man lägger in sina favoriter går inte att sortera. SVT1 HD till exempel går inte att få in på plats 1 utan den förblir på sin kanal (nånstans runt kanal 80).
  Utbudet från SVT Play är skralt. Det är nån slags bantad version som heter SVT R.
  Ville till exempel se melodifestivalen i går (söndag) men det enda som fanns var deltävling 3 från 2012!
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Förlängde mitt abonnemang och fick denna för 500:-, grymt missnöjd mycket sämre bild än min gamla Sagem RT90 trodde jag hade fel på projektorn (Epson TW3200) när jag kopplade in den men det visade sig att det var kass signal från boxen, SVT HD1 & SVT HD2 fungerade inte alls då det var för dålig signal fram till boxen trots att det funkade klockrent med Sagem, det skall gå att göra favoritlistor men det har inte funkat för mig kanalerna ligger huller om buller trots att jag valt dem i den ordning jag vill att de skall ligga.

  On demand tjänsterna har jag inte provat så kan inte säga något om dem. Det hela slutade i alla fall med en retur till boxer med ett extrakort uppsagt.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har testat den i några dagar nu. Är inte nöjd.
  -Långsam att byta kanal och förflytta sig i programlistan. Att "zappa" sig fram 10 kanaler tar ca 40sekunder. Känns allmänt seg jämfört med min 5 år gamla Topfield.
  -Boxen Har hängt sig flera gånger de här dagarna jag haft den.
  -Fjärren är okänslig. Det gäller att trycka hårt och sikta väl!
  -Förstår inte varför den måste starta med med en meny?

  Har inte behov av play eller on-demand men Boxer har bäst erbjudande på den här boxen nu. Funderar ändå på om det inte hade varit bättre att satsa på ett säkrare kort med Humaxboxen.
 • Bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den här boxen var usel för ett år sen men nu efter flera uppdateringar av mjukvaran är funktionen tillfredställande. Det finns dock klar förbättringspotential innan betyget blir högre.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Noterar att det är 1 år gamla kommentarer och något har hänt under detta år. Fick hem min från Boxer för 3 dagar sedan och jag är mycket glatt överraskad! Inga som helst problem att spela in + användarvänligt, uppkoppling mot internet inga problem, spela in samtidigt som kolla annan kanal inga problem, serieinspelning inga problem. Från Guiden markera program, välj se, spela in eller spela in serie. Kan inte bli lättare än så. I inställningar kan man sätta hur många minuter före resp. efter programmet inspelning ska starta/stoppa. . Hittils ingen hängning och då har jag verkligen hårdtestat med att ta bort inspelningar samtidigt som inspelning håller på samt zappat runt bland andra kanaler under inspelning. Den är TYST jämfört med det jag hade tidigare, CanalDigital Satellit med inspelningsbar Sagem som ändå fungerat hyfsat.
  Intrycket jag har hittils är att denna digitalbox är klart bättre.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Vad skall man säga, jag har behållit min i tron/förhoppningen att alla problem kan åtgärdas mha mjukvaru-uppdateringar. Det förutsätter iofs att det kommer några såna...
  Som den är nu i dagsläget är den användbar, men knappt uthärdligt i en familjesituation. Och då har jag tyvärr resignerat en hel del, egentligen skulle jag ha kastat ut den tidigare. Men vi klarar det hyfsat, troligen pga att vi inte har HD i vår landskrok ännu, vilket verkar förvärra situationen.
  Skäms Boxer!

  Edit: Höjer betyget med två stjärnor efter senaste mjukvaru-uppdateringarna.
  Tycker den funkar ganska ok nu, fortfarande lite seg i menyer o tv-guide. Kanal-listehanteringen är inte bra heller. Start-tid från standby är också segt.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  AKTA ER!

  Allt som står nedan stämmer precis, köper du hem den här boxen så kan du räkna med att spendera ett antal timmar av ditt liv på att försöka få den att fungera... och det gör den INTE!

  Jag har haft alla problem som finns beskrivna här, och det är ingen bra kombination med barn som vill se på julkalendern etc etc. Den här maskinen leder till att man måste ta en överdos av valium för att klara av att sitta och trycka på knappar utan att något händer överhuvudtaget.

  Boxen låser sig ofta och bootar i all evighet (= norsk reset + flera minuters väntan), stand-by-läge gör att boxen låser sig, text-tv-funktionen är enormt seg och verkar ha tre sidors minne, epg: är ultralångsam, play-tjänsterna sega, att byta kanal är segt och responstiden är mycket lång, problem med 4:3, mm mm

  PINSAMT BOXER, hur ska ni återgälda detta???

  UPPDATERING 120108: Imorgon får vi som köpt denna box brev från Boxer med erbjudande om tre månaders gratis basabonnemang eller "en ny, inspelningsbar HD-box". Det sistnämnda låter bättre, men frågan är, är det samma PACE-skräp igen???
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Den här känns inte som en färdigutvecklad produkt. Boxen hänger sig i tid och otid och det är bara att dra ut kontakten. Av dom försök att göra inspelningar så har hälften misslyckats då det blir "korrupt fil" efter avslutad inspelning.

  Generellt kan sägas att boxen är väldigt seg och den reagerar flera sekunder efter det att du försöker byta kanal etc. USB kontakten sitter snett så det går inte att få något i den (Enligt Boxer kundtjänst gör det inte då den inte skall användas !)

  Gränssnitten är inte något vidare heller och som sagt även här är segheten det stora problemet.

  On demand fick jag aldrig prova då boxer inte lyckades att aktivera det på kortet innan jag fick nog och returnerade boxen.

  Det fanns en programuppdatering som bara den var ett äventyr att ladda hem och installera. Enligt Boxer skall det komma ytterligare en uppdatering i mitten av December om skall fixa en del buggar men jag orkade inte vänta samt att jag inte tror på att dom lyckas fixa till den så att jag blir nöjd. Jag skickade tillbaka boxen då den ännu inte är färdigutvecklad, inte värd pengarna

  2012-01-06 Notera att Boxer nu har stoppat försäljningen av denna box "tills vidare" säger Boxer. Borde aldrig ha släppts i det skick som den gjordes. Vi får se med tiden om denna produkt överlever med hjälp av ett antal uppdateringar eller om det kommer en ersättare som vi hoppas har gått igenom någon form av kvalitetstest.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  I stort sett inget funkade som det skulle när vi fick hem den. Enormt seg i menyerna, sämre bild på SD-kanalerna än vår inbygda box i vår Samsung-tv, ondemand-tjänsterna funkade inte, den hängde sig titt som tätt, ljudet försvann från inspelningar. Efter att ha haft den i två dagar och blivit förannad så fort man försökte använda den åkte den tillbaka till Boxer, skulle inte falla mig in att köpa en box från Boxer igen, de verkar ju itne testa sina grejer alls innan de skickar ut dem till kunder.
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Som de flesta andra tyckt kan jag bara instämma med att den är helt fantastikt seg. Tar typ 5 sek att få upp kanallistan. I övrigt tycker jag funktionerna är bra. Enkelt och smidigt att spela in en serie med ett tryck, lättförståliga menyer etc.
  Men skickade tillbaks den trots sina bra funktioner för att segheten gjode att jag fick tokspel på den.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Jag trodde så mycket på denna box, men tji fick jag. Den är otroligt seg i EPG och menyer, fjärkontrollen är inte upplyst och den andas budget, ibland får du trycka minst fem gånger på fjärrkontrollen innan något kommando går över till boxen, den hänger sig, men det värsta av allt är att den varje gång efter jag stängt av den går ner i bootläge och det då tar lite drygt 1,5 minuter innan den går igång igen.

  Boxer släppte en uppdatering nu i onsdags, men det vart ingen bättring, jag reklamerade min box direkt till Pace och fick en ny redan dagen efter (bra jobbat), men den är precis lika usel som min första.

  Köp inte denna box!

  Förhoppningsvis kanske den fungerar som den ska om några månader efter att diveres uppdateringar kommit. Det är vad jag hoppas på i alla fall.
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Detta är den sämsta boxen jag ägt. Boxer-brandad överallt, t.o.m strömadaptern, och Boxer-Robert visar sig när t.ex nätverket inte är inkopplat. Tyvärr väntade jag för länge innan jag hämtade och sedan hann jag inte koppla in boxen direkt så ångerrätten är förbrukad.

  Omdömen:
  + Tyst: Ingen fläkt och 2,5" HDD.
  + Snygg design och liten jämfört med den gamla Sagem-boxen.
  Här är det slut på positiva omdömen.

  - Stänger man av boxen startar den ofta igen.
  - Det en evighet att starta boxen när man väl lyckats att få den avstängd.
  - Fruktansvärt seg programguide, EPG, som knappt går att använda.
  - Det går inte att sträcka ut bilden vid 4:3-sändningar. TV3 skickar ibland ut 4:3 vid reklampauser trots att reklamsnutten är 16:9. Det medför svarta sidor på bilden och bild som dessutom är ihoptryckt. (Kör man scart kan man stretcha bilden i TV:n, men jag kan inte göra det med HDMI på mina tre TV:s).
  - Text på Canal+ släpar ibland efter upp till 20 sek, ibland lika mycket innan. Eftersläp kan ske när som helst och fixas genom zappning. När texten kommer för tidigt är när man timeshiftar.
  - Timeshiftar man genom paus och sedan play försvinner ljudet från den optiska utgången. Åtgärdas genom att spola fram tills man kommit ikapp och sedan snabbspola tillbaka igen.
  - Trycker man OK för att få upp kanallista utan guide tar även den en halv evighet.

  Boxen är kort och gott otroligt seg och buggig. Borde aldrig ens kommit ut till konsumentmarknaden. Jag tror tyvärr inte segheten kan åtgärdas med firmwareuppdateringar. Beror snarare på långsam hårdvara.
  Det blir nog att koppla in den gamla boxen igen...

  Edit: Efter uppdateringen med versionsnummer 42418 så slutade timeshift att fungera, en av punkterna som skulle blivit förbättrade. Kan man inte förbättra en av få punkter utan att den istället blir oanvändbar så undrar jag hur det ska gå med de andra 70-talet felpunkterna som Boxer registrerat.

  Akta er för denna box. Fly den som pesten!
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Omdömet är skrivet med mjukvaran från idag, 2011-12-21, och versionsnummer 42418.

  Den här produkten får en etta och den ettan får den för att HD bilden faktiskt är riktigt bra. Det var det positiva och det blir inte mer av den varan.

  Trots utlovade förbättringar i mjukvaran är den i praktiken oanvändbar som TV box.

  EPG'n är så seg att man måste uppleva det för att tro det.
  Timeshift fungerar uselt och går inte heller att stänga av så boxen nöter på HDDn KONSTANT när boxen är igång.
  Om du slår av boxen (för att inte nöta HDD tex.) brickar den troligtvis med en omstartprocess som tar åtskilliga minuter som lök på laxen.
  On demand -tjänserna saknar sökfunktion så det tar halva kvällen att bläddra fram till den film man vill se, bara för att kanske upptäcka att den inte finns i utbudet...

  Jag kan inte nog uttrycka hur missnöjd jag är med denna box. Det är den i särklass sämsta hemelektronikprodukt jag någonsin träffat på, med råge!

  BOXER, ta ert ansvar och återkalla skräpet!
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Min box åkte också tillbaka efter bara några dagar.

  Hängningar och förstörda inspelningar samt segheten gör mig galen.
  Bara att slå av den på fjärren kan göra att den hänger sig, eller startar om sig helt så det tar över en minut att få igång den nästa gång.

  Fjärren är hopplös med ett snurrhjul på.

  + För bra idé och att lådan är liten och snygg.
  - För innehållet i lådan
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  katastrof. jag skickade tillbaks boxen efter en vecka. Hur kan man släppa en ofärdig produkt. Den kunde säkert blivit bra efter ett halvt års mer testande innan den släpptes.

  Pinsamt Boxer :-(
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Kan bara hålla med övriga som skrivit här. Rent skit, det är vad boxen är. Några av problemen som boxen har är:

  - Hänger sig minst en gång per dygn, måste rycka sladden för att få igång den igen.
  - Korrupta inspelningar som inte kan ses.
  - Seg som kola.
  - Startar sig själv helt utan anledning, man stänger av den på kvällen och om den inte hänger sig vid samma ögonblick så kan man ge sig poå att den är startad när man vaknar på morgonen.
  - Reagerar inte på volymkontrollen, högsta volym trots att man stängt av ljudet.
  - Om man spolar fram en av de få inspelningar som lyckats så kommer det inget ljud på 10 sekunder trots att inspelningen rullar på.
  - Dålig kvalitet på vanliga SD sändingar.

  Kort och gott, köp INTE skiten!

  Vill ni bli ännu säkrare på att ni inte ska köpa skiten så läs på:
  http://www.minhembio.com/forum/index.php?s=33e9b5abf13e2e223dd0daf589417d67&showtopic=290578&st=350
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Tar en evighet att starta, menyerna är onödigt krångliga, TV-guiden är seg som sirap, inget stöd för trådlöst nätverk, fjärrkontrollen känns plastig och sladdrig...

  Snälla Apple, kom in i den här branschen och visa vart skåpet ska stå som ni gjorde med iPhone!

  UPPDATERING:
  Jag skickade tillbaka eländet då felen inte bara blev värre, utan även fick nya fel som fler användare redan skrivit om. Makalöst dålig produkt!

  Eloge till Boxer dock!
  Trots att jag inte hade rätt att häva köpet så har det godkänt att häva mitt köp. Tack, Boxer!
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Har haft Boxer några år nu och senast med en Sagem 160 GB box som har funkat ok men varit lite seg i menyer och så. Beställde Boxer Ondemand och hade ganska höga förväntningar... men vilken besvikelse!

  Den här boxen är rent usel och det är en skandal att Boxer väljer att släppa den till sina kunder! De värsta sakerna:

  - Otroligt seg i menyerna
  - Ibland går den inte att starta och ibland går det inte att få nån kontakt med den överhuvudtaget - bara att dra ut sladden
  - Volymen hänger sig på typ högsta på boxen - går ej att reglera (verkar dock försvinna när man byter kanal)
  - Sökfunktion verkar inte funka
  - Inspelningar misslyckas frekvent (korrupta)

  Fick sitta i kö 1,5 h när jag ringde supporten på Boxer och de säger själva att det är en riktig skräpprodukt som aldrig borde släppts i detta skicket. De menar att det kommer att fixas med uppdateringar inom kort - men med så mycket buggar kommer det nog att ta lång tid innan det blir acceptabelt och det blir kanske aldrig riktigt bra.

  Bra jobbat Boxer!
 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Den här boxen är ett rent skämt. Mycket problem. Har haft samma problem som tidigare skribenter. Tex hängning. Inspelande program som ej går att spela upp. Seg i menyerna. Nä, mitt råd är att hålla sig så långt borta som möjligt från denna box.
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Håller med allt som tigercopswe och Equinoxe skriver och lägger till:

  + HD-kanalerna ser faktiskt en del bättre ut en vanlig SD
  + On-demand tjänsterna är sega som attans. Men fungerar bra när man väl valt film/avsnitt osv. Spelen är mest utfyllnad känns det som.

  - Buggig, seg som bara den och hänger sig i ibland i samband med uppdatering/start/kanalbyte. Fick min box idag och har redan gjort ett tiotal norska resets.

  Uppdatering. Har haft otaliga problem med boxen. Och då snackar vi om att jag ägt boxen i typ två hela dagar. Blinkande kanalinformation (ingen bild) och sedan hängning. Hängning under uppdatering/start/kanalval. Hängning under sändning osv osv.

  Det som avgjorde allt var det som hände idag. När jag idag startade boxen började displayen visa erasing disk. Sedan boot som tar en halv evighet. Väl startad så ser jag att alla inspelningar står som korrupt och kan inte spelas.
  Nu åker boxen tillbaks till boxer. Så himla trist eftersom jag gillar bilden, särskilt i HD. Boxen som sådan är dessutom betydligt snyggare i hyllan, liksom GUIet som är ljusår bättre än min nuvarande Sagem box. Men men.

  Det är som man säger. Skit förblir skit, oavsett hur välpolerat det är.