Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fable II (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Förra Fable var egentligen inte så dåligt, men hypen som förekom det förstorade upp allas förhoppningar till orimliga proportioner. Ett rollspel som inte var lika stort och fritt som det hade utlovats. I del två har 500 år passerat sedan den första delen och vi kommer få ett ännu mer vuxet spel med en hel del oväntade vändningar i handlingen. Stäng
Förra Fable var egentligen inte så dåligt, men hypen som förekom det förstorade upp allas förhoppningar till orimliga proportioner. Ett rollspel som inte var lika stort och fritt ... Läs mer
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Det tog en stund att komma in i i vanlig ordning för denna typ av spel. Jag gillade det men det kunde varit så mycket bättre. Man öppnar kistor och plockar på sig föremål genom hela spelets gång. Men sällan är det några vidare användbara prylar utan mest vad jag ser som skräp man plockar upp. I stort sett aldrig vapen och anmärkningsvärt sällan givande healing poitions. Spelet försöker ha någon sockersöt grafik som bakas in i en något mörkare värld. Spelet får ändå ses som mer barnvänligt än de flesta andra produktioner jag brukar spela. Spelet är roligt tidsfördriv men inte tillräckligt för att jag inte ska inse att det är tämligen enformigt. Bra uppgraderingsmöjligheter ges under resans gång. Spelets "bossar" är rejält trista och enformiga. Spelets karaktärer är inte så färgstarka som jag hade väntat mig utan känns snarare urvattnade och färglösa. Spelet hade i mina ögon några riktiga svackor och framför allt mot slutet blev det smått patetiskt. Jag lär dock ge mig i kast med det tredje spelet inom kort.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Älskar Fable-spelen!!
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  En besvikelse,spelet börjar starkt men efter någon timme undrar man vart storyn tog vägen. Under spelets gång kändes det som att spelutvecklarna hade bråttom att få klart spelet. Många bra idéer, men dom flesta dåligt utförda. I grunden ett spel som kunde bli riktigt bra men slutade mediokert.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  bäst rollspelet nånsin enligt mig. känn dig fri att göra din egen karaktär digital i detta spel perfekt chill spel som föregångaren.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Ett av de bästa rollspelen out there.
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Spelet har underbar grafik och fyllde många med höga förväntningar då det var på väg. Men då spelet skall behandla "Konsekvenser av dina handlingar" så brister det kapitalt. Man kan inte dö i spelet, vilket undergräver hela syftet med att fortsätta spela det.
  Om man inte kan dö så saknar man också motstånd, vilket gör att man tröttnar relativt fort.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Som tidigare talare säger så är spelet lite väl enkelt. Men efter många timmar med spelet utan att tröttna så måste jag ändå ge spelet ett mycket bra betyg!
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Underhållande en stund. Saknar dock helt utmanande inslag, inte heller fins vidare mycket items och equipment att samla på sig. Det hade lätt kunnat vara ett riktigt bra spel men istället så blir det något över medel.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt okej underhållning, dock en aning för lätt och platt för att det ska bli mer än 7 stjärnor.

  Otroligt läcker grafik och bra ljud!

  Trots sina brister är det ett fängslande spel som kan underhålla i många timmar.
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Riktigt rolig och mysig spelvärld som man ofta har svårt att slita sig från. Finns massor att göra utöver huvudstoryn som förhöjer spelupplevelsen flera snäpp. Skulle absolut rekomendera detta spel till alla som gillar RPG och action. En liten varning till dem som kräver stor utmaning bara då spelet kanske är aningen lätt.
 • Ganska bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Helt ok, men lever inte upp till hypen tyvärr.
 • Bra
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Är Fable 2 ett dåligt spel? Absolut inte. Det är bara det att det lovade oss så mycket, en oändlig pool av möjligheter, äventyr av episka proportioner och en värld vi aldrig tidigare skådat. Men vad som egentligen ligger på den lilla dubbellagrade skivan är ett klassiskt äventyrsspel utan något egentligt djup där spelaren förväntas underhålla sig själv. Det är inte ett spel för alla och många kommer bli lika besvikna som jag, men det kommer finnas lika många till som lär förföras av den charm spelet besitter och väljer att titta undan när botten på sjön visar sig. Uppföljaren är klart bättre än föregångaren och lär bli en storsäljare i vinterns julhandel, men när du snurrar igång skivan för första gången, se till att inte ha helt för uppskruvade förväntningar - då lär du definitivt bli besviken.

  Läs hela Recensionen på http://www.gamingeye.se/reviews/review.aspx?Id=217855
 • Utmärkt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan