Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Graef CM 80

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Graef Kaffekvarnar (11)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har funkat bra i 2 år, men sviker nu då den levererar väldigt ojämnt malt kaffe. Svårt att få det rätt till espresson: För grovt eller för fint. Problemet har växt succesivt. Kanske pga många plaskomponenter som börjar slitas. Har tyvärr inte fått svar från Graef i Tyskland gällande service.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte denna lite på chans, men blev positivt överraskad! Gjuten kropp i aluminium, ratten för malningsgrad är också i aluminium, liksom locket. Skön känsla i reglage, hög kvalitet på alla delar, sladdvinda, lätt att plocka isär för rengöring.

  Den maler väldigt fint och jämt, och jämförelsevis tyst för sin prisklass. Till min Rancilio Silvia V.3 står den inställd på mellan 11-12, och ger en jämn malning med ytterst få klumpar. Blir en del spill allteftersom portafiltret börjar bli fullt, men det är nog oundvikligt, egentligen. Inte så farligt mycket ändå.

  Bästa kvarnen under 2000? Definitivt, och den konkurrerar med Rockyn, och k känsla tycker jag Graefen överglänser den... Toknöjd!

  Inget minus då? Mjo, skulle vara att om man vill ta av bönbehållaren om det finns bönor kvar så ska 2 flärpar automatiskt stängas på behållaren för att bönorna inte ska rinna ut. Dessa fungerar inte bra, de kärvar gärna och stängs inte som de ska.

  Annars är kvarnen en kanoninvestering som tillåter en korrekt extraherad dubbel espresso på 30s utan problem, om man kan sin tampning. Gött blir det!