Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

BK Electronics XXLS400-DF

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla BK Electronics Subwoofers ()
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  8 mån sedan
  Subwoofers som ställer REL i skamvrån!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Brittisk, fullvuxen musik-sub med REL-kvalitéer. Spelar musikaliskt och integrerar utmärkt med rummet tack vare downfiring-princip och sluten låda. Välbyggd som få med fanér av högsta klass och högklassigt slutsteg. Går att koppla både låg- och högnivå samtidigt. Ha den hetat REL hade den kostat 16.000 kr, nu heter den BK och kostar hälften.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Trevlig med bra tryck.
  Såld 2014-02 3500kr
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Riktigt riktigt nöjd!
  Smälter in perfekt tillsammans med mina Elipson Planet L som tillsammans med BKn låter gudomligt. Jag har ett utmanande och stort rum (nedervåning med öppen planlösning) men XXLS400 levererar såväl nyanserad snärtig bas till musik som tyngd och muller där det behövs till TV och film.

  Riktigt trevlig och snygg byggkvalitet. Jag har vit finish och är väldigt nöjd med den tillsammans med mina högblankt vita Elipson Planet L.
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Ställer man den här mot XLS200 MK2 DF så känns 400:an mycket mer fullvuxen. I jämförelse låter 200:an lite ansträngd, och har naturligtvis inte samma resurser. Det tänkte jag aldrig på när jag bara hade 200:an, men med 400:an kommer man upp till nästa nivå.

  Tyvärr delar den lillebrors nackdel att basen är onyanserad. Lyssna på klassisk musik med trummor, så är det lättare att förstå vad jag menar. Alla trumljud låter i princip likadana, bara högre eller lägre i frekvens. Detta har mer att göra med den slutna konstruktionen i allmänhet, än med just BKs subbar. Det är priset man får betala, för att kunna få så mycket bas i ett så nätt format.

  Till fördelarna hör dock att de går mycket djupt, med potential att få både det ena och det andra att skaka och vibrera. De har dessutom ett trevligt utseende, som ger intrycket av att vara mer av en möbel än en teknikpryl. Placera en fin växt på så är mycket vunnet i vardagsrummet!

  Jag har länge varit nöjd med 200:an, och är minst lika nöjd med 400:an! Definitivt prisvärda, båda två.