Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EKC70154 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Spis i soft design med glaskeramikhäll och en stor ugn på 54 liter med full insyn i. Häll med fyra värmezoner av typ Highlight varav en dubbelzon. I panelen finns en display för val av timertid (signalur) och innertemperatur i t.ex rostbiff, fisk eller bröd. Signal hörs efter tidens slut. Spisen har förutom lucklås även ett funktionslås. En annan viktig säkerhetsdetalj är ugnens beröringsskydd framför tak-och grillelement. En kylfläkt ventilerar 3-glasluckan vilket innebär mycket låg temperatur på glaset. Luften passerar ut via ventilationsgallret baktill på hällen. Ugnen har funktioner som t.ex. varmluft och pizza- /pajläge. Katalysemalj i ugnen underlättar rengöringen. Ordentlig ugnsbelysningen ger mycket bra insyn i ugnen. Förvaringslåda för plåtar. Tippskydd, dekorsockel och utdragbara bakplåtsskenor. Som tillbehör finns kastrullskydd. Stäng
Spis i soft design med glaskeramikhäll och en stor ugn på 54 liter med full insyn i. Häll med fyra värmezoner av typ Highlight varav en dubbelzon. I panelen finns en display för v... Läs mer
Jämför pris på alla Electrolux Spisar (106)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

junkan
8 egenskaper
joakim_svensson
1 egenskaper
Joakim
1 egenskaper

Allmänt

   
Antal kokzoner  4 st  
Antal ugnar 1 st  
Energiförbrukning per standardprogram  0,9 kWh  
Hälltyp Glaskeramik  
Reglage Vred  
Rengöringsteknik (ugn) Katalys  
Ugnstyp Elektrisk  
Varmluft Ja  
Energiförbrukning per program (varmluft)  0,79 kWh  

Design

   
Färg Vit  

Dimensioner

   
Breddstandard 70 cm  
Mått (BxHxD) 696 × 848 × 600 mm  
Produktvikt  54,2 kg  
Ugnsvolym  54 liter  

Funktioner

   
Funktioner
Barnlås
Display
Grillfunktion
Stektermometer
Timer
Värmeindikator
 

Strömförsörjning

   
Anslutningseffekt  
Energiklass A  
Spänning 400 V Kan kopplas om mellan 230V och 400V  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.electrolux.se/node38.aspx?productId=11595 se_flag
Produktblad Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.