Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft IntelliMouse Explorer 3.0

 Lägg i lista  Jämför
Spelfantasternas favoritmus är äntligen tillbaka! En prisbelönt ergonomisk mus med tuff design och avläsning av ytan med 9000 bilder per sekund. Med funktioner som Precision Booster och Gaming Toggle bidrar musen till en grym spelupplevelse.- Musens undersida är utvecklad för bra glid på många olika underlag.- Den centrerade optiken ger 9000 bilder per sekund, den högsta på marknaden.- Prisbelönt ergonomisk design.- Bred undersida och jämt fördelad vikt för stabilitet och kontroll.- Möjlighet att skifta mellan default- och precisionsläge.- Med en knapptryckning kan du växla mellan vapen eller inställningar.- 5 programmerbara knappar.- Scrollhjul med hack ger snabb och precis navigering.- Fungerar med PC och Mac.- USB-anslutning.- 3 års garanti. Stäng
Spelfantasternas favoritmus är äntligen tillbaka! En prisbelönt ergonomisk mus med tuff design och avläsning av ytan med 9000 bilder per sekund. Med funktioner som Precision Boost... Läs mer
Jämför pris på alla Microsoft Möss & pekdon (54)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

oyken
4 egenskaper
bluepaw
1 egenskaper
guran33
1 egenskaper

Allmänt

   
Antal knappar  5  
Max polling rate  
Rörelseupplösning  400 dpi 6000 uppdateringar/sekund  
Typ av pekdon Mus  
Typ av rörelseläsare Optisk  

Anslutningar

   
Anslutning Kabelansluten  

Design

   
Färg Blå, Grå, Gul, Svart  

Dimensioner

   
Mått (BxHxD) 69 × 132 mm  
Produktvikt  163 g  

Funktioner

   
Acceleration  
Funktioner Även för vänsterhänta  

Övrigt

   
Lanseringsår 1999  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.microsoft.com/hardware/en-ie/p/intellimouse-explorer-3.0 gb_flag
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.