Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Northern Star NS-KYB-901

 Lägg i lista  Jämför
TA KONTROLLEN! Med Northern Stars trådlösa tangentbord är det du som har kontrollen. NS-KYB-901 är inte bara ett tangentbord och mus för full styrning av din PC, och inte heller bara en fjärrkontroll till din Northern Star TV. Den är både-och. Ena stunden surfar du med enkelhet på nätet, laddar ner filmer, startar din mp3-spelare och skriver mail, i andra stunden styr du din TV med allt vad gäller ljud, kanaler och inställningar. Full kontroll har aldrig varit snyggare.
I kitet ingår förutom själva tangentbordet även en IR-mottagare för din PC (USB anslutning) och 4st LR03 (AAA)batterier. Färdigt att användas med andra ord! Stäng
TA KONTROLLEN! Med Northern Stars trådlösa tangentbord är det du som har kontrollen. NS-KYB-901 är inte bara ett tangentbord och mus för full styrning av din PC, och inte heller b... Läs mer
Jämför pris på alla Northern Star Tangentbord ()
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

mtz70
3 egenskaper
MartenY
2 egenskaper
tb303
1 egenskaper

Allmänt

   
Design Standard  
LED-belysning Nej  
Styrdon Ja  
Teckenlayout Svensk/Finsk  
Typ av tangentteknik  

Anslutningar

   
Anslutning Trådlös  
Trådlös anslutningsteknik    
Övriga anslutningar    

Design

   
Tillgängliga färger    

Dimensioner

   
Mått (BxHxD)  
Produktvikt  

Funktioner

   
Funktioner Multimediaknappar  

Kompatibilitet

   
Plattform PC  

Material

   
Material    

Övrigt

   
Lanseringsår 2006  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.northernstar.se/products/wireless/ns-kyb-901.asp se_flag
Bruksanvisning Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.