Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Need for Speed: Most Wanted (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Från samma team som gjorde NFSU2 släpps nu en uppföljare som ska kombinera spänningen i streetracing med "den intensiva pressen av att vara jagad av en taktiskt drillad poliskår". Det gäller att bygga upp sitt rykte och göra sig ett namn även i polisens register. Beroende på hur man kört tidigare kommer olika många poliser jaga en i den "dynamiska öppna" spelvärlden. Stäng
Från samma team som gjorde NFSU2 släpps nu en uppföljare som ska kombinera spänningen i streetracing med "den intensiva pressen av att vara jagad av en taktiskt drillad poliskår".... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

EliasBrange
2 egenskaper
Unregistereda01763e5
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Racing/Motorsport, Sport  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  4 spelare  
Rek. åldersgräns  3 år  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd  
Lokal multiplayer  
Online multiplayer Ja  

Övrigt

   
Lanseringsår 2005 16 november 2005  
Utgivare Electronic Arts  
Utvecklare EA Canada  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.ea.com/official/nfs/mostwanted/us/home.jsp
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.