Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Need for Speed: Underground (Xbox)

 Lägg i lista  Jämför
Med över 20 licensierade bilar, flera olika spellägen (dragracing och street racing till exempel) och hundratals sätt att modifiera din bil med verkliga attiraljer från bildelstillverkare kan Underground kanske bli en något större hit än förra delen i serien. Spelet kommer att ha onlinespel till PS2 och PC. Stäng
Med över 20 licensierade bilar, flera olika spellägen (dragracing och street racing till exempel) och hundratals sätt att modifiera din bil med verkliga attiraljer från bildelstil... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

FrankZappa
2 egenskaper

Allmänt

   
Genre Racing/Motorsport  
Antal spelare 1 - 2 spelare  
Rek. åldersgräns  3 år  

Spellägen

   
Multiplayer Ja  
Multiplayerlägen Competitive  

Övrigt

   
Lanseringsår 2003  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.