Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

The Sims Bustin' Out (GC)

 Lägg i lista  Jämför
I uppföljaren till konsolversionen av The Sims kommer vi kunna köpa en bil eller en vespa och sedan köra iväg till gymmet, nattklubben eller besöka någon av de över 40 personer som befolkar förorten där man bor. Det finns desutom tio nya karriärer och 80 \"social moves\" att lära sig. Stäng
I uppföljaren till konsolversionen av The Sims kommer vi kunna köpa en bil eller en vespa och sedan köra iväg till gymmet, nattklubben eller besöka någon av de över 40 personer so... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

FrankZappa
2 egenskaper
Wixmef
2 egenskaper

Allmänt

   
Genre Simulator, Strategi  
Rek. åldersgräns  7 år  

Spellägen

   
Lokal multiplayer Ja  
Multiplayer Ja  

Övrigt

   
Lanseringsår 2003  
Utgivare EA Games  
Utvecklare Maxis  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://thesims.ea.com/
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.