Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fallout: New Vegas (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (7/10): Fallout: New Vegas bygger vidare på den grund som lades i Fallout 3 och förlägger handlingen i den ogästvänliga Nevadaöknen. Det finns många speltimmar att hitta här och det är ingen tvekan om att Obsidian lyckats pressa in Fallout-känslan. Trots att många uppdrag, platser och personer imponerar så saknar jag de riktigt stora höjdpunkterna som Fallout 3 bjöd på och en del rejäla tekniska problem tynger vad som annars är ett väldigt bra rollspel i en postapokalyptisk värld. Stäng
Slutsats (7/10): Fallout: New Vegas bygger vidare på den grund som lades i Fallout 3 och förlägger handlingen i den ogästvänliga Nevadaöknen. Det finns många speltimmar att hitta ... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Orka
3 egenskaper
Huzko
2 egenskaper
EliasBrange
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre RPG, Äventyr  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  1 spelare  
Rek. åldersgräns  18 år  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer Nej  
Online multiplayer Nej  

Övrigt

   
Lanseringsår 2010  
Utgivare Namco Bandai Bethesda Softworks  
Utvecklare Obsidian Entertainment  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://fallout.bethsoft.com/eng/home/home.php
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.