Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Worms 4: Mayhem (Xbox)

 Lägg i lista  Jämför
Team 17 låter hälsa att de nu återvänder till Worms-spelens rötter efter misslyckandet med Worms Forts Under Siege. Man kommer kunna bygga egna vapen och personlifiera maskarna med allt från handstorlek till ansikte och röster. 25 banor för en spelare. 45 för multiplayer. Stäng
Team 17 låter hälsa att de nu återvänder till Worms-spelens rötter efter misslyckandet med Worms Forts Under Siege. Man kommer kunna bygga egna vapen och personlifiera maskarna me... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

FrankZappa
2 egenskaper

Allmänt

   
Genre Fantasy, Turbaserat  
Antal spelare 1 - 4 spelare  
Rek. åldersgräns  3 år  

Spellägen

   
Multiplayer Ja  
Multiplayerlägen Competitive  

Övrigt

   
Lanseringsår 2005  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.wormsmayhem.com/ gb_flag
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.