Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Rabbids Go Home (Wii)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (8/10): Efter tre minispelssamlingar har de galna kaninerna fått nog och hoppar ner i en kundvagn. Deras mål är att samla ihop tillräckligt med föremål för att ta sig till månen. Detta är starten på ett galet äventyr fyllt med humor, charm och underhållande spelmoment. Med en kundvagn under fötterna blir både kontroll och upplägg annorlunda, och i det här fallet är annorlunda oftast bra. Det gäller dock att uppskatta humorn för att förstå spelets storhet. Stäng
Slutsats (8/10): Efter tre minispelssamlingar har de galna kaninerna fått nog och hoppar ner i en kundvagn. Deras mål är att samla ihop tillräckligt med föremål för att ta sig til... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Huzko
6 egenskaper

Allmänt

   
Genre Arkad, Barn, Fantasy, Pussel, Äventyr  
Antal spelare 1 - 2 spelare  
Rek. åldersgräns  7 år  
Stöd för MotionPlus Nej  

Bildegenskaper

   
Stödda videoformat 480i, 480p  

Funktioner

   
Funktioner    

Kompatibilitet

   
Widescreen-stöd Ja  

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer Ja  
Antal spelare per dator/konsol 1 - 2 spelare  
Online multiplayer Nej  

Övrigt

   
Lanseringsår 2009  
Utgivare Ubisoft  
Utvecklare Ubisoft Montepellier  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://rabbids.uk.ubi.com/gohome/
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.