Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Mercenaries: Playground of Destruction (Xbox)

 Lägg i lista  Jämför
En hänsynslös general har tagit kontroll över Nordkorea och hotar världen med kärnvapen. När förhandlingarna kollapsar och en belöning sätts på generalens huvud kommer prisjägarna till platsen för att tjäna pengar. Med stålarna kan spelarna köpa nya vapen och fordon. Spelet ses ur tredje person. Stäng
En hänsynslös general har tagit kontroll över Nordkorea och hotar världen med kärnvapen. När förhandlingarna kollapsar och en belöning sätts på generalens huvud kommer prisjägarna... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

FrankZappa
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Shooter, Äventyr  
Antal spelare 1 spelare  
Rek. åldersgräns  15 år  

Spellägen

   
Multiplayer  

Övrigt

   
Lanseringsår 2005  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.lucasarts.com/games/mercenaries/
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.