Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Max Payne 3 (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Max Payne, hjälten från de tidigare spelen med samma namn är tillbaka - dessutom rejält på dekis i São Paolo. Där driver han ett företag inom privat bevakning, och i kundkretsen finns fastighetspampen Rodrigo Branco med familj. Spelet handlar om hur du i rollen som Payne ska ta dig fram i jakt på rättvisa i en okänd storstad. Lanseringsdatum: 2012-06-01. Xbox 360. Stäng
Max Payne, hjälten från de tidigare spelen med samma namn är tillbaka - dessutom rejält på dekis i São Paolo. Där driver han ett företag inom privat bevakning, och i kundkretsen f... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Huzko
3 egenskaper
Axel0112
2 egenskaper
EliasBrange
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Shooter, Taktik, Äventyr  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  16 spelare  
Rek. åldersgräns  18 år  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer Nej  
Online multiplayer Ja  

Övrigt

   
Lanseringsår 2012  
Utgivare Rockstar Games  
Utvecklare Rockstar Vancouver  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.rockstargames.com/maxpayne3/
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.