Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX518

 Lägg i lista  Jämför
För professionella spelare! Saknar du det där lilla extra för att bli bäst? Då är den optiska kraften i Logitech MX518 precis vad du behöver. Tack vare fantastisk precision utan fördröjning och speciella speldrivrutiner kommer du att sopa banan med motståndarna. MX518 Optical Gaming Mouse är utvecklad av spelare, för spelare! Funktionerna är speciellt utvecklade för att göra det möjligt för seriösa spelare att få den hastighet och precision de behöver i olika typer av spel och i olika spelsituationer. Glatt ytbeläggning i botten minimerar friktion och ljud, medan musens ergonomiska utformning ger totalkontroll och komfort under långa spelsessioner. Stäng
För professionella spelare! Saknar du det där lilla extra för att bli bäst? Då är den optiska kraften i Logitech MX518 precis vad du behöver. Tack vare fantastisk precision utan f... Läs mer
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (103)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

KaZuma
2 egenskaper
Ramzon
1 egenskaper
FireTraXX
1 egenskaper

Allmänt

   
Antal knappar  8 Inklusive scroll  
Hastighet  400 IPS  
Max polling rate 1000Hz/1ms  
Rörelseläsare  
Rörelseupplösning  1 800 dpi (400, 1800 dpi)  
Typ av pekdon Mus  
Typ av rörelseläsare Optisk  

Anslutningar

   
Anslutning Kabelansluten  

Design

   
Färg Blå, Grå, Silver, Svart  

Dimensioner

   
Mått (BxHxD) 70 × 36 × 130 mm  
Produktvikt  110 g  

Funktioner

   
Acceleration  15 G  
Funktioner Ergonomisk design  

Övrigt

   
Lanseringsår 2005  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4259&cl=hk,en gb_flag
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.