Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yakuza 3 (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (8/10): Yakuza 3 är en spännande saga som utspelar sig i Japans undre värld. I rollen som en före detta yakuza ska spelaren undersöka vem som försöker mörda hans vänner, och samtidigt ta hand om ett barnhem, spela golf, kasta pil, spela kort med mer. Det finns så mycket att göra att variationen nästan blir parodisk. Trots den stora variationen fungerar samtliga delar bra, och spelet kan underhålla både actionfans och rollspelare. Tålamod och ett litet intresse för Japansk kultur krävs dock. Stäng
Slutsats (8/10): Yakuza 3 är en spännande saga som utspelar sig i Japans undre värld. I rollen som en före detta yakuza ska spelaren undersöka vem som försöker mörda hans vänner, ... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Sammi_84
3 egenskaper
EliasBrange
1 egenskaper
rbengtsson
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Fighting, RPG, Äventyr  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  1 spelare  
Rek. åldersgräns  18 år  

Bildegenskaper

   
Stödda videoformat 720p, 1080i, 1080p (Full HD)  

Design

   
Exklusiv utgåva (samlarutgåva/limiterad) Nej  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer Nej  
Online multiplayer Nej  

Övrigt

   
Lanseringsår 2010  
Utgivare SEGA  
Utvecklare Amusement Vision  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.