Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Colin McRae: DiRT 2 (Xbox 360)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (8/10): Dirt 2 bygger vidare på succén med föregångaren och lägger till djupare karriärläge och onlineläge. Allt för att behaga fansen. Och de har all anledning att vara nöjda. Här finns de ensamma vildmarksrutterna där det bara är du och din kartläsare, men också de täta rallycrossbanorna mot sju motståndare. Körkänslan är skön och lagom överdriven, att kunna spola tillbaka tiden är en väldigt välkommen funktion och banorna är nästan uteslutande lysande. Det är helt enkelt en väldigt bra racingtitel som tappar lite på att karriärläget har för få finesser. Stäng
Slutsats (8/10): Dirt 2 bygger vidare på succén med föregångaren och lägger till djupare karriärläge och onlineläge. Allt för att behaga fansen. Och de har all anledning att vara ... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Swensson
3 egenskaper
frbo
2 egenskaper
Sammi_84
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Racing/Motorsport, Simulator, Sport  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  8 spelare  
Rek. åldersgräns  12 år  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd Ja  
Lokal multiplayer Ja  
Online multiplayer Ja  

Övrigt

   
Lanseringsår 2009 3 December  
Utgivare SCEE  
Utvecklare Codemasters  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.codemasters.co.uk/games/?gameid=2956
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.