Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Animal Crossing: Let's go to the City (Wii)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (6/10): Animal Crossing Let’s Go to the City är seriens tredje installation, en serie som tog sin början 2001. Sedan dess har det dessvärre inte hänt mycket, och det är svårt att hitta några större nyheter i denna Wii-version. Däremot håller konceptet fortfarande för de som inte spelat sig trött på någon av de tidigare delarna, men de som gillade de gamla spelen och vill ha något mer har tråkigt nog inte ett dugg att hämta här. Stäng
Slutsats (6/10): Animal Crossing Let’s Go to the City är seriens tredje installation, en serie som tog sin början 2001. Sedan dess har det dessvärre inte hänt mycket, och det är s... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Sammi_84
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre
Barn
Musik
RPG
Simulator
Sport
Äventyr
 
Antal skivor  1 st  
Antal spelare 1 - 16 spelare  
Rek. åldersgräns  12 år  
Stöd för MotionPlus Nej  

Bildegenskaper

   
Stödda videoformat    

Funktioner

   
Funktioner    

Kompatibilitet

   
Widescreen-stöd  

Spellägen

   
LAN-stöd  
Lokal multiplayer  
Online multiplayer Ja  
Antal spelare online 1 - 4 spelare  
Multiplayerlägen online    

Övrigt

   
Lanseringsår 2011  
Utgivare Nintendo  
Utvecklare Nintendo  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.