Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Naruto: Ultimate Ninja Storm (PS3)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (7/10): Ultimate Ninja Storm består i stort sett av två delar; en där man fritt undersöker byn Konoha och letar efter pengar, skattkistor och folk att prata med och göra ärenden åt. En småmysig del med ett ofta lugnt tempo. Med ett tryck på start och ett val i uppdragslistan kastas man in i spelets andra del som antingen är någon form av minispel eller en strid mot andra ninjor. Det är ett ovanligt stort spel med mängder av innehåll och en skön stämning. Tyvärr tilltalar det här framför allt folk som redan sett Naruto som manga eller anime, men för oss är det en liten njutning att spela igenom. Stäng
Slutsats (7/10): Ultimate Ninja Storm består i stort sett av två delar; en där man fritt undersöker byn Konoha och letar efter pengar, skattkistor och folk att prata med och göra ... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

-_B-A-D_-
3 egenskaper
Furis
1 egenskaper
EliasBrange
1 egenskaper

Allmänt

   
Genre Beat 'em up, Fighting  
Antal skivor  1 st  
Max antal spelare (oavsett spelsätt)  2 spelare  
Rek. åldersgräns  12 år  

Bildegenskaper

   
Stödda videoformat 720p  

Design

   
Exklusiv utgåva (samlarutgåva/limiterad) Nej  

Funktioner

   
Funktioner    

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer Ja  
Antal spelare per dator/konsol 1 - 2 spelare  
Online multiplayer Nej  

Övrigt

   
Lanseringsår 2008  
Utgivare Namco Bandai Games America  
Utvecklare CyberConnect2  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.