Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Buzz! Junior: Dino Den (PS2)

 Lägg i lista  Jämför
Slutsats (6/10): Buzz Junior: Dino Den är ett helt okej spel som fyller sitt syfte. Det är enkelt, underhållande och lättillgängligt. Med tilltalande grafik och upplägg är spelet väl anpassat för målgruppen. Men trots att det nu finns mer material än tidigare känns innehållet med 35 minispel för kort och egentligen är inget i spelet nytt. Det är bra att en stor del av innehållet går att spela på egen hand mot datorn men eftersom spelidén bygger på att fyra personer ska tävla mot eller med varandra är det också i det sammanhanget Dino Dens kommer till sin fulla rätt. Stäng
Slutsats (6/10): Buzz Junior: Dino Den är ett helt okej spel som fyller sitt syfte. Det är enkelt, underhållande och lättillgängligt. Med tilltalande grafik och upplägg är spelet ... Läs mer
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Sammi_84
3 egenskaper

Allmänt

   
Genre Arkad, Party, Sport  
Antal spelare 1 - 4 spelare  
Rek. åldersgräns  3 år  

Spellägen

   
LAN-stöd Nej  
Lokal multiplayer  
Multiplayer Ja  
Online multiplayer Nej  

Övrigt

   
Lanseringsår 2008  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.