Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips SBC-RU950 Pronto NG

 Lägg i lista  Jämför
RU950 ersätter RU940 och har förbättrats på flera punkter. Skärmen mäter 3.8 tum, upplösningen är 320 x 240 pixlar, hanterar 16 olika grå nyanser för mer realistiska knappar. Minnet har ökats till 4 MB och bakgrundsbelysningen är ändrad till blå. Antalet hårda knappar har ökats till 19 varav de flesta är programmeringsbara.
Philips Pronto är en universalfjärrkontroll med en LCD-touch display som ersätter alla din befintliga IR-kontroller.
En annan anledningen som gjort den så populär inom hembio är att man kan göra egna macron enkelt så att man med en enda knapptryckning på sin Pronto kan sätta på TV/Projektor, DVD-spelare, Förstärkare, sänka belysningen etc etc.
Dockningsstation medföljer och gör det smidigt att ladda upp batterierna (Pronton kan användas medan den är placerad i dockan). För att kunna koppla sin Pronto till en PC behövs en USB-kabel och en sån följer också med.
Stäng
RU950 ersätter RU940 och har förbättrats på flera punkter. Skärmen mäter 3.8 tum, upplösningen är 320 x 240 pixlar, hanterar 16 olika grå nyanser för mer realistiska knappar. Minn... Läs mer
Jämför pris på alla Philips Fjärrkontroller (9)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

ulu
1 egenskaper

Allmänt

   
Antal enheter (max)  4 st  
Antal knappar  
Max användningsavstånd  10 m  

Anslutningar

   
Gränssnitt Infraröd (IR), Radiofrekvens (RF)  
Övriga anslutningar USB  

Bildegenskaper

   
Display Ja  
Pekskärm (touchscreen) Ja  
Typ av display  

Dimensioner

   
Mått (BxHxD) 153 × 27 × 92 mm  
Produktvikt  260 g  

Funktioner

   
Funktioner Bakgrundsbelysta knappar , Dockningsstation, Macrofunktion, Programmerbar  

Kompatibilitet

   
Plattform    

Strömförsörjning

   
Batterityp LR03/R3 (AAA)  
Laddningsbart batteri (medf./inbyggt) Ja  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/product.jsp?language=sv&country=SE&catalogType=CONSUMER&productId=SBCRU950_00_SE_CONSUMER se_flag
Bruksanvisning Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.