Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kingpin Screens Framed Screen FS200 16:9 88" (194x109,1)

 Lägg i lista  Jämför
Vill du ha en helt slät duk och slippa eventuella vågor/bubblor så är en ramspänd duk det enda rätta. Kingpin har tagit fram en mycket prisvärd ramspänd 16:9-duk.
Duken är gjord i vinyl och är elastisk så att den kan spännas perfekt vid montering. Gain anges till 0.85 - 0.9 och passar alla moderna projektorer med en ljusstyrka på minst 700 ANSI-lumen. Den 8 cm breda ramen är gjord av aluminium och lackad matsvart för att minska reflexer.
Om priset är en avgörande faktor vid ditt dukval är Kingpin ett säkert köp som ger dig en prisvärd duk med gott resultat! Stäng
Vill du ha en helt slät duk och slippa eventuella vågor/bubblor så är en ramspänd duk det enda rätta. Kingpin har tagit fram en mycket prisvärd ramspänd 16:9-duk.
Duken är gjord i ...
Läs mer
Jämför pris på alla Kingpin Screens Projektordukar (87)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

mange_83
3 egenskaper
stoffe.s
1 egenskaper
MartenY
1 egenskaper

Allmänt

   
Dukfärg Vit  
Duktyp Ramspänd  
Gain  0,85  
Kassettfärg Saknar kassett  
Placering Vägg  

Bildegenskaper

   
Bildförhållande 16:9  
Bildstorlek  88 tum  
Pris/tum  
Bildyta (BxH) 194 × 109,1 cm  

Funktioner

   
Funktioner Svarta kanter  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.kingpinscreens.se/#/produkter_dukar se_flag
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.