Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Kingpin Screens Electric Screen ES200 16:9 88" (194x109,1)

 Lägg i lista  Jämför
En bra eldriven duk till ett bra pris är vi många som vill ha och nu finns det en sån! Kingpin har tagit fram en högkontrastduk (ger bättre svärta) med elmotor som enkelt styrs med antingen en lös fjärrkontroll (skickar RF-signaler vilket underlättar montering) eller från en sladdkontroll.
Duken är gjord i PVC-belagd polyester för att få en så slät yta som möjligt och har en gain på 0.85 som passar de flesta av dagens projektorer med ett ljusflöde på 700 ANSI-lumen eller mer. Maskeringen är 4 cm runt om och räknas inte in i den angivna bildytan.
Kassetten är gjord i plåt och lackad i vitt. Fästena är gjorda för väggmontering men man kan enkelt hänga duken i taket med krokar. Motorn som är CE-märkt och testad för att klara 5 minuters kontinuerlig drift sitter monterade i kassetten till vänster. Duken ansluts till ett vägguttag och har en nätkabel på ca 6 meter.
Om priset är en avgörande faktor vid ditt dukval är Kingpin ett säkert köp som ger dig en prisvärd duk med gott resultat! Stäng
En bra eldriven duk till ett bra pris är vi många som vill ha och nu finns det en sån! Kingpin har tagit fram en högkontrastduk (ger bättre svärta) med elmotor som enkelt styrs me... Läs mer
Jämför pris på alla Kingpin Screens Projektordukar (88)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

MartenY
4 egenskaper
Antichrist
1 egenskaper
Motte
1 egenskaper

Allmänt

   
Dukfärg Vit  
Duktyp Motordriven Fjärrstyrd  
Gain  0,85  
Kassettfärg Vit  
Placering Tak, Vägg  

Bildegenskaper

   
Bildförhållande 16:9  
Bildstorlek  88 tum  
Pris/tum  
Bildyta (BxH) 194 × 109,1 cm  

Funktioner

   
Funktioner Svarta kanter  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.kingpinscreens.se/screens/basic_e.htm se_flag
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.