Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Infinity Beta SW10

 Lägg i lista  Jämför
Infinitys nya Beta-serie är en genomarbetad och förbättrad version av succé-serien Alpha. Förutom förbättringar av lådkonstruktionen och delningsfilter har man även förfinat C.M.M.D-konceptet som innebär att man kombinerat keramik och metall för att få snabba och korrekta element. Alla element i Beta-serien är försedda med koner i C.M.M.D (Ceramic Metal Matrix Diaphragms) och de är magnetiskt avskärmade.
Med sin 10 tums bas och 150 watts förstärkare passar Beta SW10 bra i rum upp till 15-20 m2. Fördelen med en aktiv subwoofer är dels att den ger ett djup till både film och musik som är svår att uppnå med vanliga golvhögtalare och dels att den avlastar surroundförstärkaren då subwooferns inbyggda slutsteg tar hand om de krävande låga frekvenserna.
Beta SW10 har precis som testvinnaren Kappa Sub Infinitys R.A.B.O.S-kalibrering. Enkelt förklarat innebär det att man med den medföljande mikrofonen och CD:n kan optimera basåtergivning. Stäng
Infinitys nya Beta-serie är en genomarbetad och förbättrad version av succé-serien Alpha. Förutom förbättringar av lådkonstruktionen och delningsfilter har man även förfinat C.M.M... Läs mer
Jämför pris på alla Infinity Subwoofers (3)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

tb303
6 egenskaper
yaadayaada
1 egenskaper
Joppe Apa
1 egenskaper

Allmänt

   
Baselement, antal  1 st  
Automatisk kalibrering med mätmikrofon Nej R.A.B.O.S. (kalibrering)  
Typ av lådkonstruktion Sluten  
Baselement, storlek 10 tum  

Anslutningar

   
Analoga RCA-ingång(ar)  
Analoga RCA-stereoutgångar  
Balanserad(e) ingång(ar) (analog) Nej  
Filter  
Högtalarkontakter (typ) Skruv/banan  
Speakon in Nej  
USB-kontakt  

Design

   
Tillgängliga färger    

Dimensioner

   
Mått (BxHxD) 400 × 335 × 375 mm  
Produktvikt  23,6 kg  

Funktioner

   
Funktioner    

Kommunikation

   
Ethernet-anslutning  

Ljudegenskaper

   
Aktiv Ja  
Förstärkarklass    
Effekt (peak/max)  
Effekt (RMS)  150 W  
Frekvensomfång (max)  150 Hz  
Frekvensomfång (min)  22 Hz  
Trådlös Nej  

Strömförsörjning

   
Separat strömanslutning till elnätet  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.infinitysystems.com/home/products/product_detail.aspx?prod=BETASW-10/230&cat=PSU&ser=BET&Language=ENG&Region=EUROPE&Country=SE gb_flag
Bruksanvisning http://www.3dsi.co.za/Infinity/Archive%20Speakers/Beta/Beta%20CSW10/Manual/Beta%20SW-10%20OM-UK.pdf
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.