Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Electrolux EFT6446 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
En lågprofilfläkt som har en front på endast 45 mm.EFT6446 har en enkel tryckknappsinställning av tvåhastigheter. Effektiv och energisnål belysningen medett 11 W lågenergilysrör.Fettfiltret är maskindiskbart.Kolfiltret diskas i diskmaskin eller hett vatten i diskhooch torkas i ugn i 100° C i 10 minuter.60/70 cm-modellerna kan kompletteras med enADD-ON kåpa som ger fläktarna en modern design. Stäng
En lågprofilfläkt som har en front på endast 45 mm.EFT6446 har en enkel tryckknappsinställning av tvåhastigheter. Effektiv och energisnål belysningen medett 11 W lågenergilysrör.F... Läs mer
Jämför pris på alla Electrolux Köksfläktar (132)
Hittat något värde som är felaktigt eller saknas? Hjälp gärna till att fylla i genom att klicka på det värde som är felaktigt.

Medlemmar med flest bidrag till denna produkt

Smurre
1 egenskaper

Allmänt

   
Fettfiltreringseffektivitet (klass) C  
Justerbar hastighet/motstånd Ja  
Max luftflöde (ej boost)  330 m³/h  
Med motor Ja  
Typ Skåpintegrerad  

Design

   
Färg Vit  

Dimensioner

   
Breddstandard 60 cm  
Dimension på anslutningsslang    
Mått (BxHxD) 598 × 45 × 465 mm  
Produktvikt  12 kg  

Funktioner

   
Funktioner Belysning, Kolfilter  

Länkar

     
Tillverkarens produktsida http://www.electrolux.se/node111.asp?ProdID=29516 se_flag
Bruksanvisning Saknas    
  Trots att Prisjakt alltid gör sitt yttersta för att produktbilder och egenskaper ska vara korrekta så kan det hända att felaktigheter smyger sig in. Hittar du något fel är vi tacksamma om du felanmäler det.
Butikerna kan aldrig hållas ansvariga för felaktig information hos Prisjakt utan det är alltid den information som återfinns på butikernas och tillverkarnas webbplatser som gäller när man ingår ett avtal.