Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Inställningar för personuppgifter

Personlig data

Vi lagrar personuppgifter för att analysera och personalisera. Formuläret nedan låter dig välja exakt vilken data du vill dela med oss. Läs mer i vår cookie- och personuppgiftspolicy.

Nödvändig

Denna data är nödvändig för att våra tjänster ska fungera korrekt. Därför kan du inte välja bort den. Information som sparas i dessa cookies innefattar information om den nuvarande sessionen i webbläsaren, inloggningsinformation och tilldelade variationer av A/B-test.

Analys och produktförbättring

Vi strävar alltid efter att förbättra våra tjänster för dig som användare. För att göra det måste vi förstå hur du och andra användare interagerar med Prisjakt. Genom att slå ihop data från alla våra användare kan vi analysera stora trafikströmmar snarare än enskilda individer.

Undersökningar

Denna funktion kan ge information om användarmönster och beteenden till undersökningar som sammanställer data från flera sajter. Alla resultat sparas anonymt.

Marknadsföring via tredje part

Vi vill göra vår marknadsföring på andra sajter mer relevant för dig. Därför måste vi förstå vad du är intresserad av. Genom att använda data som visningshistorik, geografisk plats och demografisk profil kan vi skapa mer relevanta annonser. Informationen delas med annonsnätverk som Facebook, Google, Bing och Criteo. Bearbetning av personlig data gör det också möjligt att mäta hur bra vår marknadsföring fungerar.