Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Prisjakts appar och plugins

Som komplement till webbsajten har Prisjakt flera olika appar och plugins för t ex mobila enheter och webbläsare. Några appar kan erbjuda funktioner som du inte hittar på sajten, t ex möjlighet att scanna en streckkod¹ på en produkt i en butik och jämföra priset².
   

Android

  Står du i en butik och har hittat en produkt som intresserar dig? Plocka fram din telefon, starta Prisjakt-appen, skanna streckkoden¹ eller sök på produktnamn. Fungerar på både telefoner och surfplattor. Kräver Android 4.0 eller senare. För äldre Android-versioner, testa vår gamla app.
 

iPhone och iPad

  Står du i en butik och har hittat en produkt som intresserar dig? Plocka fram din telefon, starta Prisjakt-appen, skanna streckkoden¹ eller sök på produktnamn. Kräver IOS 4.0 eller senare.
 

Mac OS X Dashboard Widget

  Prisjakts widget för Mac OS X ger en sökruta som alltid ligger redo på skrivbordet. Sök bland de 1 226 000 produkter som finns indexerade på Prisjakt. Ett klick tar dig sedan direkt till produkten på Prisjakt. Ladda ner

Prisjakts sök-plugin för Firefox och Internet Explorer

  Sök på Prisjakt direkt i sökfältet i din webläsare. Aktuell version: 1.0 (2008-02-07) Kräver IE 7 eller senare, eller Firefox 2 eller senare, sökordförslag stöds i dagsläget enbart i Firefox.

Ladda ner
     

¹) Fungerar för alla produkter där Prisjakt har streckkoden. Inga sökresultat kommer att levereras för matvaror och andra produkter som inte listas på Prisjakt.
²) Här visas internetpris från e-handlare som också driver vanlig butik. Tänk på att både pris och utbud kan skilja.