Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-12-06

Vinnare av Årets nätbutik 2018

Apotea är vinnaren av Årets nätbutik 2018. En tävling där Prisjakts användare varje år får chansen att rösta fram sin favoritbutik i flera kategorier, och där huvudpriset Årets nätbutik går till butiken med flest röster.

Apotea är vinnare av Årets nätbutik 2018. Med ett stort engagemang mot kunderna med bra priser, brett sortiment och snabba leveranser visar Apotea att de fokuserar på hela kundresan som en positiv upplevelse. Ett kundfokus som gör att Apotea får utmärkelsen Årets nätbutik för femte året i rad.

Prisjakt gratulerar Apotea till vinsten och undrar såklart hur det känns att få utmärkelsen. På den frågan svarar Apoteas vd Pär Svärdson så här:

“Det känns oerhört kul att vi lyckats behålla titeln Årets nätbutik 5 år i rad - speciellt när Apotea inte funnits längre än 6 år. Det är ett mycket prestigefyllt pris och vi är tacksamma för varje kund som röstat på oss.”

Och vad är hemligheten till att vinna Årets nätbutik fem år i rad?

“Jag tror att det är för att vi har ett så oerhört stort fokus på kunden. Jag läser själv våra omdömen varje vecka och får på så sätt en tydlig bild om något inte fungerar. Man måste ha örat mot rälsen hela tiden och vara lyhörd för vad kunderna tycker annars tappar man dem”, säger Pär Svärdson.

Omröstningen som pågick under hela november hade ett rekordstort antal röster. Prisjakt skänker en krona per röst till organisationen Friends som arbetar för barns trygghet i samhället. Det är med glädje som Prisjakt kan bidra med 121 460 kronor till Friends i deras viktiga arbete för barn och ungdomar.

“På Apotea arbetar vi mycket med social hållbarhet så det känns extra bra att vinna när varje röst i tävlingen bidrar till Friends fantastiska arbete mot mobbning”, säger Pär Svärdson.

Prisjakt och Friends samarbetade även förra året. För Friends är pengarna ett välkommet tillskott i verksamheten.

“60 000 barn utsätts för mobbning varje år och vi på Friends vet att kränkningar på internet är vanligt förekommande bland barn och unga. Det betyder mycket att Prisjakt är med oss i kampen mot mobbning och ett Internet fritt från kränkningar”, säger Malin Duintjer, Marknads- och Insamlingschef på stiftelsen Friends.

Du hittar alla vinnarna på vår sida för Årets nätbutik 2018.


Daniel Haaf