Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-03-28

Sneakers för både fritid och sport – prisjämför fler än 8 000 skomodeller

Våren är snart här och säsongens skomodeller börjar synas i butikerna. På Prisjakt hjälper vid dig välja rätt och hitta nya favoriter till bästa möjliga pris. Här tipsar vi om en favoritmodell att hålla ögonen på i år.

iStock.com / Deagreez

Sneakers på fötterna är en ihållande trend. Populära tillverkare som Nike och Adidas släpper ständigt nya modeller, och gamla klassiker fräschas upp med nya varianter på samma design. Sneakers är snygga och bekväma att använda.

En intressant skoserie är Ultra Boost från Adidas. Serien var ursprungligen löparskor för ett neutralt löpsteg, men har med tiden breddats för att passa alla vardagstillfällen. Skorna använder en ventilerande ovandel med primeknit-design för bättre passform och mindre risk för skav. Yttersulan i Ultraboost-serien anpassar sig efter underlaget och mittsulan är designad för att tillföra energi till steget.

Nya skor kan kosta en hel del, men med lite framförhållning går det att i de flesta fall spara pengar. På Prisjakt kan du prisbevaka och få meddelande när priset sjunker. Du kan också se prisutvecklingen innan du handlar för att se hur priset har förändrats över tid. Det gör det lättare att hitta rätt köpläge när priset är som bäst.

När du fått hem dina nya skor är det viktigt att ta hand om dem. Då håller de sig fina längre. Impregnera nyinköpta skor med en impregneringsspray för längre hållbarhet och bättre tätning mot fukt. Om dina nya skor ändå blir smutsiga kan du försiktigt skrubba bort fläckarna med en mild tvållösning och en tandborste. Torka därefter av dem med en trasa.

Tänk på att aldrig tvätta dina skor i tvättmaskinen. Du riskerar att både skorna och tvättmaskinen går sönder.

Sammanfattningsvis har vår kategori med fritidsskor och sneakers fler än 8 000 modeller att välja mellan. Med filtret är det enklare att hitta egenskaperna du vill ha och kan snabbare välja vårens sneakers-par.


Emma Cedell