Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-04-20

Missa inte prissänkningarna på dina favoritprylar - prisbevaka idag

Missa inte prissänkningar på dina favoritprylar. Bevaka produktpriser med Prisjakts bevakningsfunktion. Sitt inte vid datorn och kolla priserna manuellt — låt oss göra jobbet åt dig.

Går du och väntar på att butikerna ska sänka priset på prylar du vill köpa? På Prisjakt skapar du prisbevakningar som håller koll åt dig. Ett mejl skickas till dig så fort det sker en prissänkning. Allt du behöver för att komma igång är en produkt du vill bevaka och din mejladress.

Gå till en produktsida på Prisjakt och klicka på knappen "Bevaka pris" uppe vid produktbilden. Fyll i din mejladress och klicka på "Bevaka". Varje gång priset sjunker får du ett meddelande till din inkorg.

Vill du ha mer kontroll över bevakningarna loggar du in med ditt Prisjakt-konto.

Inloggad kan du välja att bara få meddelanden när priset går under en viss summa. Du kan också ställa in att bara få notifikationer när det är dina favoritbutiker som sänker priset. Eller om butikerna måste ha mer än ett visst omdömessnitt på Prisjakt.

En bevakning behöver inte bara handla om priset på en produkt.

Om du vill ha koll på en produkt som ännu inte är släppt kan du skapa en bevakning på Prisjakt så fort vi listar den. Då får du ett meddelande när en butik har den i lager.

Här är de fem populäraste produkterna just nu som du kan prova på:


Daniel Haaf