Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-10-03

Jobba som utvecklare hos oss på Prisjakt

Prisjakt letar efter skickliga, kreativa utvecklare som vågar ta för sig och säga vad de tycker. Vi behöver tre personer för tillsvidareanställning på heltid i Ängelholm och Malmö.

Prisjakt

Prisjakt har en prisvinnande företagskultur med flexibla arbetstider, möjlighet att träna på betald arbetstid och vi bjuder på morgonfika varje morgon. Hos oss kan du hitta en bra balans mellan arbete och fritid, och vara dig själv precis som du är.

Backend-utvecklare i Ängelholm

Som backend-utvecklare kommer du att jobba i Ängelholm med projekt kopplade till sajtens stabilitet samt API:et. Våra system är byggda i PHP och det är meriterande om du har kunskaper i SQL, Javascript, CSS och HTML. Även Data Warehouse och erfarenhet av utveckling av större system är ett plus.

Läs mer om rollen som backend-utvecklare här.

Frontend-utvecklare i Ängelholm och Malmö

De två andra utvecklar-rollerna med placering i Ängelholm och Malmö fokuserar på vår frontend. Du har kunskap om CSS, Javascript, objektorienterad PHP och SQL. Har du erfarenhet av Node.js, React / React Native, GraphQL, systemarkitektur och utveckling inom Android och iOS är det ett plus.

Läs mer om rollerna som frontend-utvecklare i Ängelholm och i Malmö.

Vi värdesätter dina kunskaper – inte hur du fått dem

Har du inte tio års utbildning och 20 års arbetslivserfarenhet? Ingen fara, vi sätter stort värde på din kompetens – inte var du har fått den ifrån. Vi använder oss av arbetsprov i intervjuerna så att du får visa vad du kan. Urvalet sker löpande.


Daniel Haaf