Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-11-23

Black Friday och Cyber Monday 2018

Black Friday drar igång vid midnatt den 23 november. Då öppnar många butiker för mängder av prissänkningar och kampanjerbjudanden som i vissa fall sträcker sig en bit över helg och kommande veckan.

Det finns stora chanser att göra riktigt bra klipp under Black Friday. Även Cyber Monday som kommer måndagen efter är en stor shoppingdag med bra rabatter som förlänger vad många kallar en stor köpfest.

Störst chans har du på natten när Black Friday drar igång, men många butiker har också erbjudanden som låses upp varje timme under dagen. Det blir snabbt massvis av butiker att besöka om du vill hitta de bästa priserna själv.

Shoppa smartare på Black Friday med Prisjakt

vår sida om Black Friday samlar vi alla prissänkningar som sker under dagen, och är du mer intresserad av Cyber Monday hittar du den dagens kampanjer och rabatter på vår Cyber Monday-sida.

Innan du tar fram plånboken kan det vara bra att dubbelkolla så att du faktiskt gör ett bra köp. Det finns butiker som smyghöjer sina priser dagarna innan Black Friday, och därefter sänker dem igen för att kunna kalla det rea. Undvik att göra ett riktigt snedköp med vår prishistorik som avslöjar butiker som fuskar.

Fler tips om hur du gör smartare köp under Black Friday och Cyber Monday hittar du i vår artikel "Fem steg till bra erbjudanden på Black Friday". Läs också vår tipsartikel "Handla säkert på nätet under Black Friday" om hur du handlar säkrare på internet.


Daniel Haaf