Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-01-10


Håll koll på prissänkningar med Prisjakt

Du kan bevaka priser på produkter med Prisjakts bevakningsfunktion. Sitt inte vid datorn och kolla priserna manuellt utan låt oss göra jobbet åt dig.

Om du vet vilka produkter du är intresserad av att köpa kan du skapa prisbevakningar och notifieringar när en produkt går ner i pris. Allt du behöver för att komma igång är en produkt du vill bevaka och din mejladress.

Gå till en produktsida på Prisjakt och klicka på knappen "Bevaka pris" uppe vid produktbilden. Fyll i din mejladress och klicka på "Bevaka". Varje gång priset sjunker får du ett meddelande till din inkorg om det.


Vill du ha mer kontroll över bevakningen kan du logga in med ditt Prisjakt-konto.

Då kan du välja att bara få meddelanden när priset sjunker under en viss summa. Du kan också ställa in att meddelanden bara skickas när det är dina favoritbutiker som sänker priset. Eller om butikerna måste ha mer än ett visst omdömessnitt på Prisjakt.

En bevakning behöver inte bara handla om priset på en produkt.

Om du vill hålla koll på en produkt som ännu inte är släppt kan du skapa en bevakning på Prisjakt så fort den finns att prisjämföra. Då får du ett meddelande direkt när en butik säger att den finns lagerförd.

Här är de fem i skrivande stund populäraste produkterna på Prisjakt som du kan testa med:Daniel Haaf


 Diskutera denna nyhet i vårt forum 1 kommentar