Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2018-01-04


Så inleder du shoppingåret 2018

Mellandagsrean har nått sitt slut och butikerna fortsätter raskt med januarirean. Det finns fortfarande möjlighet att göra bra klipp och med lite kött på benen undviker du också att göra de värsta snedköpen.


Foto: iStock.com / Filipovic018 

Rivstarta shoppingåret och shoppa smartare genom att läsa på om hur man handlar säkert på internet. Ett tips är att läsa vår artikel “10 tips för att göra bra klipp under mellandagsrean” så kommer du igång på bästa sätt.

Sedan är det bra att leta upp de bästa erbjudandena under januarirean med hjälp av Prisjakts sida. Sidan för januarirean uppdateras flera gånger om dagen med produkter som är prissänkta just nu.

Där kan du antingen sortera på de mest prissänkta eller de populäraste erbjudandena. Du kan också sortera på erbjudanden beroende på vilken kategori du vill shoppa från, exempelvis jackor, mobiltelefoner eller parfymer.

När du hittar något du vill handla och har kollat prishistoriken så att erbjudandet faktiskt är bra, då är det bara att slå till. Risken finns ju att produkter tar slut i lager om det är ett superbra erbjudande du hittat.

Till alla erbjudanden under januarirean.Linnea Kleen


 Diskutera denna nyhet i vårt forum