Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2017-12-07


Jämför priser på julklappar till barnen

Äntligen är det december igen! Månaden som består av att stå i kö i butiker samtidigt som svetten rinner i nacken, för att det är 25 grader varmt i köpcentret. Lägg till två barn som är hungriga, varma och uttråkade så förstår du varför du ska använda Prisjakt för julshopping. Här kommer tips och idéer på julklappar till barn i olika åldrar.


Foto: iStock.com / smiltena

Till små barn kan det vara svårt att köpa julklappar, ofta behöver de inte mycket saker. Ändå finns det ett stort utbud med leksaker även för de minsta barnen.

Ett exempel är leksaker i trä från Brio, som förutom att de är populära också tål lite slit och släng. Andra leksaker som passar små barn är enklare sällskapsspel. Ett av de populäraste spelen för små barn är ett memoryspel med figurerna från Babblarna. Även klossar från Lego Duplo passar små barn, detta set med klossar har en rekommenderad åldersgräns från ett och ett halvt år. 

För de lite äldre barnen finns ett större utbud av klossar från Lego Duplo att välja bland. Även Lego passar lite äldre barn, till exempel detta lego med tema från filmen Frost eller ett lego med en polishelikopter, rekommenderad åldersgräns från 5 år. 

Andra leksaker som kan passa lite äldre barn är dockor och roliga åkleksaker som snowracers eller sparkcyklar. 

För ännu äldre barn finns det mer avancerat Lego som detta Lego Mindstorm eller detta Lego Ninjago med en robotdrake. Även radiostyrda leksaker går att hitta på Prisjakt och kan passa de lite äldre barnen. 

För fler idéer till julklappar går det bra att leta igenom vår kategori med leksaker. Det finns också kategorier med barnkläder och barnskor för den som vill ge bort lite mer praktiska julklappar. 

När du bestämt dig för vad du ska handla till barnen, använd då Prisjakt för att hitta rätt pris. På Prisjakt kan du förutom att jämföra priset i olika butiker också jämföra kostnad för frakt och även se vilka omdömen olika butiker har. Lycka till med julklappsshoppingen!Linnea Kleen


 Diskutera denna nyhet i vårt forum