Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2017-12-06


Vinnaren av Årets nätbutik 2017 är korad

Det är Prisjakts användare som röstar fram Årets nätbutik. Omröstningen pågick hela november och samtliga butiker på Prisjakt, över 5 000 nätbutiker, tävlar mot varandra. Förutom huvudpriset, Årets nätbutik, korade användarna vinnare i ett antal kategorier.

Tack vare rekordmånga röster kan Prisjakt också skänka 111 253 kronor till Friends och deras arbete mot mobbning.Årets nätbutik 2017: Apotea

Apotea är Årets nätbutik 2017. Det är svårt att vinna tävlingen och ännu svårare att hålla sig kvar på toppen, men Apotea har gjort just det. Genom att skapa en positiv upplevelse gång på gång för sina kunder visar Apotea att de är en e-handelsbutik i absolut toppklass. 

Förutom läkemedel säljer Apotea även skönhetsprodukter och erbjuder en oöverträffad service till sina kunder. Deras engagemang och styrka gör att de även tar hem segern i Skönhetskategorin 2017 samt Bäst kundservice 2017.Webhallen - Onlinevaruhus 2017


Webhallen är Årets onlinevaruhus 2017. Butiken utmärker sig med sitt breda sortiment, sin goda service och bra priser. Med ett medlemskap där engagemang belönas på ett unikt sätt och personalens smittande entusiasm har Webhallen verkligen gjort sig förtjänt av titeln Årets onlinevaruhus 2017.
Inet - Datorer och mobilt 2017


Inet är vinnare i kategorin Datorer och mobilt 2017. Att ge bra service till bra pris ger lojala kunder och därmed första pris i kategorin Datorer och mobilt 2017. Inets kunskap inom området gör att du som kund är i trygga händer.
CDON - Film och spel 2017


CDON är vinnare i kategorin Film och spel 2017. Det massiva utbudet gör att du hittar det mesta du letar efter inom film och spel. När de dessutom kör riktigt omtyckta kampanjer når de långt i popularitet hos sina kunder.
Hylte Jakt och Lantman - Hem, trädgård och vitvaror 2017


Hylte Jakt och Lantman är vinnare i kategorin Hem, trädgård och vitvaror 2017. När du läser deras omdömen förstår du varför – det går inte att komma mycket närmare full pott. Prisjakts användare har belönat deras känsla för service och kvalitet genom att ge dem denna seger.
Babyland- Leksaker, barn och baby 2017


Babyland är vinnare i kategorin Leksaker, barn och baby 2017. Omdöme efter omdöme vittnar om en butik med stor flexibilitet och en utmärkt kundhantering. Babyland har verkligen förtjänat både sitt höga omdöme och vinsten i kategorin.
Mediamarkt - Ljud, bild och foto 2017


Mediamarkt är vinnare i kategorin Ljud, bild och foto 2017. Mediamarkt är en veteran i sitt segment med stort kunnande om e-handel och service. Ett namn lika känt för sitt breda utbud och sina låga priser som skämtsam TV-reklam.
IKEA  - Möbel och heminredning 2017


IKEA är vinnaren i kategorin Möbel och heminredning 2017. Som en gigant inom möbel- och heminredningsbranschen har IKEA visat omtanke mot sina kunder och enkelhet i sin satsning på e-handel.
Smilebutiken - Skor, kläder och accessoarer 2017


Smilebutiken är vinnare i kategorin Skor, kläder och accessoarer 2017. Smilebutiken har under det gångna året visat personligt kunnande och en stor portion personlighet. Det belönas av Prisjakts användare med en välförtjänt vinst i Smilebutikens kategori.
Sportamore - Sport, hälsa och fritid 2017


Sportamore är vinnare i kategorin Sport, hälsa och fritid 2017. Med ett stort utbud inom sitt område, ett mycket bra kundbemötande och snabba leveranser har Sportamore vunnit, både priset och Prisjakts användares positiva omdömen.
Däck365 - Bil och garage 2017


Däck365 är vinnare i kategorin Bil och garage 2017. Rätt fälg och däck till din bil på nolltid. Däck365 har levererat stort i flera år och har med det fått kundernas förtroende. Ett förtroende som nu ger butiken en välförtjänt vinst i Prisjakts tävling.
Widforss - Årets nykomling 2017


Widforss är Årets nykomling 2017. Med 300 års kunskap i jaktbranschen är Widforss en erfaren nykomling på Prisjakt. Det märks på utbud och service, här summerat av en kund: “Snabbare leverans än jag vågat hoppats, bra utbud och väldigt serviceinriktad kundservice.
 


Så här har omröstningen gått till:

Mellan 1 november och 30 november röstar Prisjakts medlemmar och besökare på sina favoritbutiker för årets utmärkelser – Årets nätbutik, Årets onlinevaruhus, Årets nykomling samt för kategorierna kopplade till butikernas sortiment.

Butikerna som är med i omröstningen placeras i respektive kategori utifrån två kriterier:

  • Hur stor sortiment butiken har inom respektive tävlingskategori
  • Hur stor andel besökare de haft i respektive kategori från Prisjakt under det gångna året.
Årets nätbutik delas ut till den butik som får flest röster totalt sett i omröstningen och samma butik vinner även sin produktkategori.

Årets onlinevaruhus kan vinnas av butik med många produkter och stor spridning i Prisjakts produktkategorier. Här krävs fler än 10 000 produkter fördelade på minst fyra produktkategorier där kravet är minst 400 produkter i vardera kategori. Mindre än 40 procent av butikernas utbud får finnas i en enskild kategori och omdömessnittet på Prisjakt måste vara över 6,5.

Årets nykomling delas ut bland butiker som tillkommit på Prisjakt efter den 15 oktober 2016. För att delta måste de ha minst tio omdömen med ett omdömessnitt på minst sju.

Bäst kundservice är en stentuff kategori där endast de 25 butiker på Prisjakt med högst omdömessnitt och minst 100 omdömen kan vara med och tävla.Prisjakt


Tagg: Årets nätbutik

 Diskutera denna nyhet i vårt forum