Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2017-12-05


Nu kan du prisjämföra PopSockets på Prisjakt

PopSockets är en hopfällbar mobilhållare som gör att du får ett stabilare grepp om telefonen. Mobiltillbehöret har snabbt blivit populärt och då vi gärna hänger med i trenderna finns prylen nu att prisjämföra på Prisjakt.

Foto: PopSockets

Även de minsta saker kan bli oerhört populära. Vi såg det med fidget spinners, som seglade upp från ingenstans och blev de mest snurrade prylarna någonsin i skolor, på bussar och arbetsplatser. Nu verkar PopSockets segla upp som nästa stora trend, vad vi kan se.

PopSocket fäster du på telefonens baksida och den fungerar som ett stöd när du håller mobiltelefonen i handen. Greppet kan även användas när du tittar på exempelvis film och vill få upp skärmen en bit från bordet. När stödet inte behövs kan det tryckas ihop så att greppet ligger helt platt mot telefonen.

Om du inte vill klistra fast en pryl på baksidan av telefonen, men ändå få bra grepp kan vi tipsa om silikonskal som ofta ger bättre greppyta. Eller ett plånboksfodral med frontskydd som kan svängas till baksidan och som ger ett stabilare grepp.

Chansen att PopSockets blir lika populära som tidigare trendande Fidget spinners är kanske låg. Men vi har sett hur även de enklaste prylarna snabbt och otippat har blivit riktigt populära. Kanske är PopSockets nästa stora pryl?  

Här hittar du alla PopSockets på Prisjakt. Beroende på vilken design du väljer och butiken du handlar från kan det skilja så mycket som en hundralapp i pris. En inte obetydlig skillnad om man ser till den enkla designen och funktionen som greppet fyller.Daniel Haaf


 Diskutera denna nyhet i vårt forum 3 kommentarer