Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2017-11-21


Glöm inte Cyber Monday

Eftersom black friday från början enbart var ett reatillfälle för fysiska butiker drog näthandlarna igång Cyber Monday som sin readag. Idag är skillnaden mellan fysiska butiker och onlinebutiker inte längre så stor och Cyber Monday blir därför ett tillfälle för många butiker att förlänga sin black friday-rea.

Foto: iStock.com / Kikovic 

Cyber monday infaller alltid den första måndagen efter black friday. I år är Cyber Monday den 27 november. 

Att dagen heter just Cyber Monday kommer från NRF, en amerikansk handelsorganisation, som hittade på begreppet 2005. Det tog några år för Cyber Monday att leta sig utanför USA:s gränser, och dagen är fortfarande inte lika stor som black friday. 

Vill du göra bra reaklipp ska du dock hålla koll på priserna även denna dag. För många butiker blir cyber monday en förlängning av black friday-veckan och vissa butiker droppar sina priser ytterligare för att locka till mer shopping. Under cyber monday är det störst fokus på teknikprylar. 

Vill du läsa mer om Cyber Monday kan du göra det på vår Cyber Monday- sida. Mer intresserad av Black Friday? Läs mer om årets största köpdag på vår Black Friday-sida.
Linnea Kleen


 Diskutera denna nyhet i vårt forum