Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2017-11-09


Tre saker att tänka på inför och under Black Friday

Black Friday närmar sig och snart är vi överösta med affärernas lockande reaerbjudanden. Under en dag som Black Friday är det lätt att ryckas med i shoppinghysterin. Undvik de värsta fällorna genom att följa våra tre tips.

Foto: iStock.com / Tanya-stock 

Planera i god tid och skapa listor
Planera i god tid vad du vill handla under Black Friday. Skapa dig en överblick på prylarna du vill köpa, kolla vad de kostar och fundera på vilken budget du har råd att spendera. Skapa sedan listor på Prisjakt med de olika produkterna. Du kan skapa olika listor med olika teman för att göra det hela lite smartare. 

Under Black Friday behöver du bara logga in på Prisjakt och klicka upp dina listor.

För att skapa en lista behöver du logga in på Prisjakt. Har du inte ett konto skapar du ett sådant först. Klicka på knappen "Logga in" på vår webbsajt eller i mobilappen och välj "Skapa konto". Följ sedan instruktionerna. Laddar du ner appen kommer det automatiskt upp en förfrågan om att logga in. 

Bevaka pris
När du hittat vilka produkter du vill köpa under årets största rea föreslår vi att du skapar en bevakning på varje produkt. Då kommer du få ett mejl av oss om priset sjunker på produkterna. För att skapa en bevakning letar du upp en produkt, går in på produktsidan och klickar på "bevaka". Kanske sänks priset på någon sak redan innan Black Friday och du kan slå till redan då. 

Skulle priset inte sjunka under Black Friday kan du ha kvar bevakningen och hoppas på en prissänkning under till exempel mellandagsrean eller januarirean. 

Om du i god tid före Black Friday letar upp saker du är intresserad av och noterar priset kan du under Black Friday undvika att bli lurad av fejkade reapriser. Det är inte ovanligt att butiker höjer priserna några veckor före Black Friday för att sedan sänka priserna igen under rean. Black Friday-erbjudandet du hittat kanske inte alls är så bra som butikerna ger sken av. 

Kolla prishistoriken
För att slippa håll koll på vad alla produkter kostat vid ett tidigare tillfälle kan du använda vår funktion prishistorik. Då klickar du på fliken statistik om du sitter vid en dator och via mobilen klickar du på den röda grafen. Då kommer du in på en sida med grafer där du kan se vad en produkt kostat under den tid den funnits på Prisjakt.

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 1 kommentar