Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2013-05-02 Pressrelease

Jonas Bonde (grundare av Prisjakt) slutar som VD för Prisjakt och Emil Hansson tillträder VD-posten. Emil Hansson har arbetat på Prisjakt under drygt ett år som COO och varit ansvarig för Prisjakts internationella expansion.

Jonas Bonde minns tillbaka: "Tänk om man skulle bygga en prisjämförelsesajt som kombinerade prisjämförelser och community? Inspirerad av "The buyers guide" (Sveriges första prisjämförelse) satte jag igång och koda, själva prisjämförelsedelen gick rätt fort att fixa (till en mycket enkel nivå) men forumet var riktigt stendött. Tursamt nog hade jag haft en bra dialog med Minhembio.com och efter lite dealande, flyttades forumet till minhembios forum.

Plötsligt var det massor av saker att fixa, ny hosting, moderatorer som behövde rekryteras och massor av inlägg att läsa och skriva. Mitt lilla kvällsprojekt börja ta mycket tid. Nu var det inte bara jag som offrade all ledig tid utan också Franz Hänel som fick "root access" och började hacka för fullt. Tillsammans med Franz Hänel och Marcus Liedholm startade vi Prisjakt Sverige AB. Nu kunde vi äntligen jobba med sajten på heltid. Några riktigt roliga år kom, nya versioner släpptes, folk anställdes, kontor byttes ut. Jag är oerhört tacksam för de här åren!"

Jonas Bonde har varit med och skapat Prisjakt och tagit prisjämförelsetjänsten till den nivå den är idag. De många fina priser Prisjakt fått är bevis på detta, nu senast "Årets bästa Prisjämförelsesajt" av IDG Internetworld. Emil Hansson är enig och kommenterar sina nya utmaningar: - Det känns roligt att vara med och driva ett av Sveriges mest intressanta internetföretag. Jag är mycket imponerad över det företag och den tjänst som Jonas och Franz har skapat.

Prisjakt är Årets bästa prisjämförelsesajt

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 11 kommentarer