Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2012-09-17


För en knapp vecka sedan släppte vi en ny design – de största förändringarna har varit rent utseendemässiga; bland annat har vi rensat upp bland en mängd olika designelement, knappar och ikoner som fanns tidigare. I samband med detta har vi även gjort designen luftigare och ljusare.

Starka reaktioner har lett till förändringar
Reaktionerna lät inte vänta på sig – vi har fått både ris och ros. Den största delen av kritiken har framförts i diskussionstråden kopplad till nyheten och många av er som kommenterat har kommit med konstruktiva förslag till förbättringar. Vi läser allt och har gjort en hel del förändringar med ledning av synpunkterna, bland annat:

  • Fixat de buggar som fanns i listfunktioner (exempelvis bevakningar, Mina Listor m.fl.)
  • Minskat typsnittsstorlekar, radhöjder och kolumbredder på ett antal ställlen
  • Ökat kontrasten mellan de ljusare nyanserna i färgskalan
  • Kompaktare kategoribox på förstasidan med mindre ikoner

Ytterligare förbättringar på gång
Som en följd av de synpunkter som framförts kommer vi även att lägga extra energi på att förändra och förbättra sajten ytterligare.

  • Vi kommer att förändra kategorimenyn - den del de flesta har haft synpunkter på. Vi arbetar på att skapa en alternativ kategoribox som liknar den tidigare mer och ge möjlighet att välja vilken man vill se.
  • Vi fortsätter rätta de buggar som finns kvar - glöm inte att rapportera om du hittar något!
Vi tackar för engagemang, tips och konstruktiv kritik och jobbar vidare – Prisjakt ska fungera bra för alla, oavsett om du är gammal eller ung, Prisjakt-användare sedan 2002 eller besöker sajten för första gången.

-----------------

Uppdatering 2012-09-17:
Vi har plockat fram ett par förslag till expanderat läge som man som användare kan välja istället för den nuvarande kategorilistning på förstasidan. Titta och rösta här:
http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=301891

-----------------
Uppdatering 2012-09-20:
Omröstningen är avslutad, alternativ 2 vann. Se resultatet:
http://www.minhembio.com/forum/index.php?showtopic=301891

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 38 kommentarer