Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2012-04-01 Blandat

Introduktionserbjudande - 3 månaders uppdateringar gratis!

Som de flesta konstaterat är följande text endast ett aprilskämt.

Många av våra användare har genom åren saknat en riktig, hederlig tryckt katalog. Även om Prisjakt finns som sajt, appar och i mobilversion finns det tillfällen då en katalog behövs, till exempel när internetanslutning saknas, vid strömavbrott eller för människor som lider av elallergi. Nu kommer lösningen för dessa tillfällen – Prisjaktkatalogen, en tryckt katalog med alla våra hundratusentals priser, egenskaper och omdömen. Perfekt att ha på toaletten, vid köksbordet eller varför inte på utlandsresan där tillgång till billig 3G-roaming saknas?

Telefonkatalogen minskar - Prisjakt ökar!
Vi har lyckats kombinera det bästa av en katalogs härliga fysiska känsla med Prisjakts prisbelönta funktionalitet. Att den kommer just nu beror på de senaste årens nedgång för telefonkatalogen som har gett upphov till ledig tryckerikapacitet i samma anläggning och vi har kunnat förhandla oss till mycket bra priser.

– Vi är mycket glada att kunna erbjuda denna katalog till våra hängivna besökare, säger Magnus Bengtsson, katalogansvarig utgivare på Prisjakt Gamla Medier AB, och fortsätter,


– Naturligtvis kommer katalogen att produceras på återvunnet papper. Tryckteknik och distrubution är helt igenom miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Så här använder du katalogen:
Katalogen bygger på tre delar - kategoridelen, produktdelen och butiksdelen. För varje kategoridel finns dessutom en omfattande egenskapslista.

  1. Leta upp rätt kategori - de är listade i bokstavsordning i Kategoridelen - precis som telefonkatalogens Gula sidorna.

  2. I varje kategori finns en lista över egenskaper. Varje egenskap har en bokstavsförkortning som används i resten av katalogen för att spara plats. Du hittar också en sidhänvisning till en lista där du hittar kategorins produkter sorterade efter den egenskapen.

  3. Studera dessa tabeller och överväg vilken produkt som bäst uppfyller dina krav.

  4. Slå upp produkten i Produktdelen. Där hittar du en lista över samtliga butiker som säljer produkten.

  5. I Butiksdelen slår du upp butiken och kan läsa dess användaromdömen. Om du själv vill skriva ett omdöme så finns en förfrankerad kupong som du kan klippa ut och skicka till vår inläsningscentral.

  6. När du bestämt vilken butik du vill handla i – anteckna produktens och butikens nummer och fyll i beställningsformuläret längst bak i katalogen så levereras varan hem till dig.
    Observera: Avtalsmässigt läggs beställningen i butiken och köpeavtalet tecknas mellan dig och butiken.


Årets deal

Rabattkuponger är hett på nätet, vi tycker det passar bättre i en riktig katalog. Därför finns en avdelning med rabattkuponger – vi kallar det "Årets deal". Det handlar om riktigt bra priser på produkter som vi tror kommer att bli storsäljare under året. Vill du utnyttja en kupong klipper du ut, slickar på den gummerade ytan och klistrar fast den på din beställningstalong.

Priser och utgivning
Katalogen kostar 29 kr för medlemmar och 49 kr för övriga inklusive frakt. Huvudkatalogen utkommer en gång per år men eftersom priser ändras relativt ofta erbjuder vi även kataloguppdatering som tilläggstjänst.

För endast 49 kr per månad får man ett utskick varje tisdag med den föregående veckans alla prisförändringar. I priset ingår även en snygg samlingsmapp med Prisjaktlogga som rymmer katalogen och 52 veckoutskick. En trevlig prydnad i bokhyllan!

Var med från början!
Se till att säkra ditt exemplar genom att anmäla intresse nedan. Vi bjuder på tre månaders gratis uppdateringar utan bindning om du tecknar dig idag. Prenumerationen upphör efter tre månader, så du behöver inte säga upp ditt abonnemang.
Ja, tack! Jag vill gärna ha Prisjakt-katalogen.
Ange adress för intresseanmälan:


 Diskutera denna nyhet i vårt forum 13 kommentarer