Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2011-04-01 Ny funktionDetta var naturligtvis årets aprilskämt!

Skärmklipp (som det såg ut när man sökte filmer och pc-spel på Prisjakt:
Nyhet:

Prisjakt listar torrentsajter som alternativ för film och spel.

Den genomsnittliga bandbredden till svenska hushåll har blivit allt bättre. En undersökning genomförd av PTS 2010 visar att 98,52 % av de svenska hushållen kan kopplas mot någon form av trådbundet bredband, och en så stor del som 33,21 % av befolkningen har möjlighet att skaffa bredband via fiber *.

Då många vill se en film samma kväll finns sällan tid att vänta på en postorderleverans, vilket gör nedladdning och fildelning till ett mycket intressant alternativ. Det finns ett antal streaming-tjänster som fungerar bra men många börjar se även på torrent-fildelning som ett alternativ. Tjänsterna har funnits en längre tid och The Pirate Bay, Torrentreactor och Mininova hör till de mer kända. Flera av dem är mycket välsorterade och risken att drabbas av virus är tämligen liten om man har ett uppdaterat virusskydd.

Prisjakt har nu börjat sortera in dessa tjänster som ett alternativ för många av våra filmer, spel och e-böcker, och de kommer att finnas tillgängliga under respektive films produktsida. Då rättsläget runt fildelning fortfarande är osäkert vill vi på Prisjakt dock påpeka att allt användande av dessa tjänster sker på egen risk.

*Källa: PTS Bredbandskartläggning 2010

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 25 kommentarer