Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

2009-09-04 Blandat

Prisjakt lanserar nu vår Android-applikation, efter att ha uppdaterat betaversionen. Vi är mycket stolta över det utvecklingsarbete som Jonas Petersson har gjort för att skapa applikationen och kvalitetsäkra den. Du som har testat betaversionen kommer att märka att utseendet har ändrats något, men att funktionen är den samma som tidigare. Vi har också lagt in fler streckkoder och fysiska butiker, så att du lättare kan hitta fler butiker i närheten av där du befinner dig. Var dock observant på att priserna och lagerstatus som du hittar i applikationen i nuläget är butikernas Internet-priser och kan alltså skilja sig något från den fysiska butikens priser och lagertillgång.

Så här fungerar Android-applikationen: Om du befinner dig i en butik och är ägare av en Android-telefon (Visa Android-telefoner på Prisjakt) kan du skanna in streckkoden på en produkt och därmed hitta lägsta priset hos Prisjakt. Telefonen kan också tala om för dig var du hittar samma produkt i en butik i närheten. Har du en Android-telefon är det bara att klicka sig in i Market och göra en sökning på "Prisjakt".

Prisjakt har tidigare lanserat en mobilklient (m.prisjakt.nu) och Prisjakts iPhoneklient. Du hittar mer information om våra plugins här.

Länk till videosnutt som visar Android-applikationen (i betaversion)

   

 Klicka på bilderna för att se dem i större format.

 

 Diskutera denna nyhet i vårt forum 21 kommentarer