Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Utmärkelser och vitsord

Prisjakt vann Årets bästa prisjämförelsesajt 2015

Prisjakt vann Årets bästa prisjämförelsesajt 2013

Prisjakt vann återigen i kategorin Årets bästa prisjämförelsesajt på Internetworlds Topp 100-gala.

Prisjakt vann Årets bästa prisjämförelsesajt 2012

Under Internetworlds Topp 100-gala vann Prisjakt i kategorin Årets bästa prisjämförelsesajt 2012

Prisjakt vann Guldmobilen 2010 för bästa Shopping-app.

Prisjakts appar för android-telefoner och iPhone har vunnit Guldmobilen 2010 för bästa shopping-app.

Prisjakts Android-app bäst i Sverige!

Prisjakt Android-apps fick första pris i "Swedish Android Developers Contest 2009", en tävling arrangerad av mobiloperatören 3.

Bäst i test, prisjämförelsesajter 2009.

Prisjakt vann PC för allas test av prisjämförelsesajter i nummer 8/2009

Årets sök- och katalogtjänst 2006

Vi har blivit utnämnda till Årets bästa sajt 2006 i kategorin "Sök & katalog" av tidningen Internetworld.


Prisjakt utnämndes till "Årets bästa prisjämförelsesajt 2015" av Internetworld

Vinnare: Prisjakt
Förra årets vinnare ligger fortfarande på topp. Det är svårt att erbjuda prisjämförelser bättre än vad Prisjakt gör. Det som en gång var en ganska rörig och till synes ogenomtänkt sajt är i dag precis vad den som vill göra ett bra köp behöver. Och då tänker vi inte enbart på själva listningen av priser, utan även på de många kringfunktionerna, som omdömen från andra kunder, tjänsten Prisfighten och möjligheten att göra listor och bevakningar. Prisjakt vill behålla oss som besökare länge – och lyckas bra med det!


Prisjakt utnämndes till "Årets bästa prisjämförelsesajt 2013" av Internetworld samt vann "Folkets röst" 

Internetworlds motivering löd:

"Från början var Prisjakt en smal sajt som fokuserade på hemelektronik. Idag är den en bred sajt där vi kan prisjämföra såväl kosttillskott som resor vid sidan av plasmaskärmar och surroundljudsystem. På en riktigt bra prisjämförelsesajt är priset bara en variabel av många. Det handlar minst lika mycket om omdömen från andra kunder, specifikationer, lagerstatus och tillgänglighet. Allt det där får vi hos Prisjakt. Filtreringen är både enkel att använda och superavancerad när det behövs vilket gör det lätt att hitta precis de produkter som passar våra behov bäst."

Prisjakt vann även Folkets röst i kategorin Prisjämförelsesajt, d.v.s. omröstningen som anordnades av Internetworld på nätet. Det ger extra glans till ett redan fint pris.

Vi på Prisjakt är mycket stolta över att vinna detta pris ännu en gång, säger VD Emil Hansson. Ett stort tack går till alla våra medlemmar och anställda som är med och skapar Prisjakt.


Prisjakt blev utnämnd till "Årets bästa prisjämförelsesajt" år 2012 av Internetworld

Prisjakt vann priset som "Årets bästa prisjämförelsesajt" år 2012 på Internetworlds Topp 100-gala i Stockholm. Motiveringen löd:

"Prisjakt står inte still. Förutom att lansera tjänsten i Storbritannien och Nya Zeeland sjösattes också en ny design i slutet av året. Att göra sajten responsiv är nästa uttalade steg och det är ingen tvekan om att teamet bakom sajten jobbar hårt för att vara Sveriges bästa prisjämförelsesajt med små, men märkbara förbättringar hela tiden."

- Magnus Höij, chefredaktör, Internetworld.


Prisjakt vann Microsofts specialpris för utmärkt webbdesign

På Internetworlds Topp 100-gala för 2012 i Stockholm fick Prisjakt ta emot Microsofts specialpris för utmärkt webbdesign med motiveringen:

"Prisjakt.nu är en modern och framtidssäkrad sajt som utnyttjar finesser i Internet Explorer 10 för att bjuda sina besökare på en trevlig och funktionell upplevelse. Sajten är utvecklad i HTML5 och kan enkelt pinnas till startskärm och skrivbord samt fungera som app i Windows 8. En sajt som präglas av genomtänkt och stringent tillämpning av god teknik."

- Åsa Nygren, Microsoft


Prisjakt vann Guldmobilen 2010 för bästa Shopping-app

Prisjakts appar för Android och iPhone har vunnit Guldmobilen 2010 för bästa shopping-app. Priset delades ut vid Mobilgalan i Kista Science Tower. Galan arrangerades av tidningarna Mobil och Mobil Business.


Bäst i test, prisjämförelsesajter 2009

Prisjakt vann PC för allas test av prisjämförelsesajter i nummer 8/2009.


Prisjakts Android-app bäst i Sverige

Prisjakts Android-app fick första pris i "Swedish Android Developers Contest 2009", som arrangerades av mobiloperatören 3.


Årets sök- och katalogtjänst 2006

Prisjakt blev utnämnd till Årets bästa sajt 2006 i kategorin "Sök & katalog" av tidningen Internetworld.